Početna » Kuda? » Na koncert »

Koncert Mileta Kitića

 
Koncert Mileta Kitića
ARHIVA
Na koncert | dodato 05.05.2009.
Detalji

Mesto održavanja: Beogradska arena, Beograd
Vreme održavanja: 7. maj 2009. god.
Cena ulaznice: 900 i 1300 dinara

 
 

On je izvođač brojnih hitova među kojima su: "Kockar", "Čaša ljubavi", "Mogao sam biti car", "Plava ciganko", "Stavi karte na sto", "Dvoje zaljubljenih", "Moja slatka mala", "Ratnik za ljubav", "Tri života"...

Mile Kitić rođen je u Derventi 1952. godine. Sa 16 godina pobedio je na festivalu "Prvi glas Vogošće". Od svoje prve ploče "Čaša ljubavi" do danas njegova karijera je u neprestanom usponu.
Mile Kitić, jedna od najvećih zvezda savremene folk muzike, održaće veliki koncert u Beogradskoj areni 7. maja. Čovek koga smatraju ikonom srpskog turbo folka predstaviće na ovom koncertu pesme sa novog albuma "Šanker" i najveće hitove sa svojih dosadašnjih 24 albuma, bez kojih se ne može zamisliti istorija savremene folk muzike.

Mile Kitić rođen je u Derventi 1952. godine. Sa 16 godina pobedio je na festivalu "Prvi glas Vogošće". Od svoje prve ploče "Čaša ljubavi" do danas njegova karijera je u neprestanom usponu. Prodao je do danas milione ploča i dobio sve najveće nagrade publike u zemljama bivše Jugoslavije. Smatra se rodonačelnikom turbo folka i savremenog pristupa folk muzici. Oženjen je pevačicom Martom Savić. 
 
 
 

NAGRADNA IGRA

Sve što treba da uradite je da nam pošaljete mail na: redakcija@kudazavikend.com Najbržih dvoje dobijaju po DVE ulaznice. U mailu navesti: Ime, Prezime, mesto i broj telef...

SRODNE TEME

Uzorci mesta

Izložba Irene Kelečević...

Aca Lukas

Poznati folk pevač Aca Lukas održaće koncert u Beogradskoj areni 3. novembra 2008...

Amy Winehouse na Kalemegdanu

Čuvena britanska pevačica Ejmi Vajhaus održaće svoj veliki beogradski koncert u subotu 18. juna na Kalemegdanu....