Početna » Kuda? » Na koncert »

Lover

 
Lover
ARHIVA
Na koncert | dodato 09.12.2008.
Detalji

Mesto održavanja: SKC, Beograd
Vreme održavanja: 9. decembar 2008. god u 21h

 
 

Zanimljivo je da je Rich tek u ovom bendu preuzeo ulogu frontmena budući da je u Reatards i Lost Sounds svirao bubnjeve, a u Knaughty Knights tek drugu gitaru i sjajno mu ide.

Ako vam je dosta melanholičnih pop bendova i njihovih jadikovki, ako želite da čujete pop sa glasnim gitarama i rasturajućim ritmom, ako bi da se iskačete uz pivo i mnoštvo melodija, onda obavezno pogledajte ove momke iz Memfisa.
Još od Exploding Hearts nije se pojavio u ovoj meri zanimljiv power-pop sastav kakav su Lover! iz Memfisa. Britke, pršteće gitare, harmonične linije ritam sekcije, melodičan, skoro klinački vokal i duhoviti tekstovi glavni su aduti novog benda Richa Reatarda (ex-Reatards, Lost Sounds, American Death Ray, Knaughty Knights) koji sada nastupa pod pseudonimom Rich Crook.

Kolega iz tinejdžerskih dana i jedne od poslednjih američkih adolescentnih atrakcija – The Reatards, Jay Reatard, pomogao je da se zvuk blizak bendovima kao što su Sloan, Cheap Trick, Undertones i Dickies što bolje zabeleži u studiju i na dva albuma koliko je ovaj bend objavio do sada.

Zato je za bubnjevima provereni Greg Roberson (ex-Reigning Sound i Love pokojne rokenrol legende Arthura Leeja!!) i to je samo po sebi najava veoma iskusne koncertne postave koja u startu obećava dobar show.

Ako vam je dosta melanholičnih pop bendova i njihovih jadikovki, ako želite da čujete pop sa glasnim gitarama i rasturajućim ritmom, ako bi da se iskačete uz pivo i mnoštvo melodija, onda obavezno pogledajte ove momke iz Memfisa.Pogledaj i:

koncert

,

lover

,

skc

,

beograd

 
 
 
Za Vašu pažnju
 
ARZAMAS
„Arzamas je roman o sreći i smrti koje se sudaraju kroz svakodnevni život majke koja odlazi i ćerke koja ostaje...
 

NAGRADNA IGRA

Sve što treba da uradite je da nam pošaljete mail na: redakcija@kudazavikend.com Najbržih dvoje dobijaju po DVE ulaznice. U mailu navesti: Ime, Prezime, mesto i broj telef...

SRODNE TEME

Kuća puna muzike

Kejdžov muzički cirkus - "Kuća puna muzike" je više-medijsko izvođenje inspirisano muzikom kultnog američkog kompozitor...

Svetlost - Predrag Popara

Izložba crteža rađena u tehnici ulje-tuš autora Predraga Popare biće dostupna posetiocima galerije o3one u periodu od 18...

Forma Antiqva

Institut Servantes, uoči novogodišnjih praznika, poklanja već tradicionalno Beograđanima koncert na Kolarcu....