Početna » Kuda? » Na koncert »

The Ian Thornton Band

 
The Ian Thornton Band
ARHIVA
Na koncert | dodato 31.10.2008.
Detalji

Mesto održavanja: klub Žica
Vreme oržavanja: 1. novembar 2008. god. u 21h
Cena ulaznice: 200 dinara

 
 

Nakon završetka rada na svom novom izdanju, Time to catch your eye, The Ian Thornton Band kreće sa promotivnim koncertima po Srbiji.

The Ian Thornton Band (ITB) je beogradski trio čije su originalne "power acoustic" pesme prepune jakih, melodičnih vokala, jednostavnih i kreativnih gitarskih deonica i dinamičnih ritmova i tekstova koje nećete lako zaboraviti
Obaveštavamo vas da će The Ian Thornton Band u subotu, 1. novembra, održati koncert u beogradskom klubu Žica.

Prvi od tri koncerta biće održan u beogradskom klubu Žica. Nakon toga sledi koncert u Požarevcu 6. novembra, u klubu KB, a zatim u klubu Ćošak u Petrovcu na Mlavi.

The Ian Thornton Band (ITB) je beogradski trio čije su originalne "power acoustic" pesme prepune jakih, melodičnih vokala, jednostavnih i kreativnih gitarskih deonica i dinamičnih ritmova i tekstova koje nećete lako zaboraviti. Njihova muzika nastaje na raskrsnici žanrova, tamo gde The Police, Elvis Costello i Pink Floyd sreću Kate Bush i Coldplay.

Ian Thornton (vokal/gitara) se preselio u Beograd 2006. godine, nakon nekoliko godina života i rada u Velikoj Britaniji, Japanu, Australiji, Americi i Nemačkoj. Goran Savić (bubnjevi) je radio sa velikim brojem beogradskih bendova, uključujući Ab Re i Arhai, a nedavno se vratio sa evropske i američke turneje sa grupom Kal. Goran Kuzmanović (bas) je takođe radio sa velikim bendova po Srbiji, a pet godina je živeo i svirao u Italiji.

Za dve godine rada, The Ian Thornton Band je izdao tri izdanja:
1. The Meaning (EP) – jul 2007.
2. Infinity (EP) – jun 2008.
3. Time to catch your eye (CD) – oktobar 2008.


Poslednje izdanje, Time to catch your eye, traje 40 minuta i snimljeno je u beogradskom studiju Digimedia, a produkciju potpisuju Boris Bunjac i Velja Mijanović. Na koncertu u klubu Žica Ian Thornton Band promovisaće ovo izdanje, dođite da uživate u sofisticiranoj i inspirativnoj gitarskoj pop muzici. 
 
 
Za Vašu pažnju
 
Crna kutija
Koliko poznajemo one najbliže sa kojima i pored kojih živimo? Šta je istina, a šta tajna?...
 

NAGRADNA IGRA

Sve što treba da uradite je da nam pošaljete mail na: redakcija@kudazavikend.com Najbržih dvoje dobijaju po DVE ulaznice. U mailu navesti: Ime, Prezime, mesto i broj telef...

SRODNE TEME

XL izložba crteža i skulptura malog formata

XL izložba crteža i skulptura malog formata studenata Fakulteta
likovnih umetnosti u Beogradu
...

MR. STEFAN BRAUN

Svake srede „Clash of the DJs“!...

Dodatne karte u prodaji za koncert RBD

Zbog velikog interesovanja publike za koncert latino pop benda RBD, Arena Beograd pustila je u prodaju dodatnih 6000 karata p...