Početna » Kuda? » Na koncert »

Alice Cooper

 
Alice Cooper
ARHIVA
Na koncert | dodato 28.11.2008.
Detalji

Mesto održavanja koncerta: Hala sportova, Novi Beograd
Vreme održavanja koncerta: 4. decembar 2008. god.
Cena ulaznice: 2000 dinara, od 1. novembra 2300 dinara

 
 

Ovoga puta će nastupiti u adekvatnijem koncertnom prostoru, i to 4. decembra 2008. godine u Hali sportova na Novom Beogradu.

Sa Alice Cooperom dolaze i njegov dugogodišnji bubnjar Eric Singer, basista Chuck Garric i gitaristi Keri Kelli i Jason Hook.
Alice Cooper će održati koncert u Beogradu 4. decembra. U Beogradu će nastupiti po drugi put, nakon 1990. godine kada je nastupio na Sajmu.

Sa Alice Cooperom dolaze i njegov dugogodišnji bubnjar Eric Singer, basista Chuck Garric i gitaristi Keri Kelli i Jason Hook. Inspiracija za novi album i naziv potiču od izmišljenog poremećenog lika Spidera gde su spojeni likovi ubica kao što si Jack Trbosek i Hanibal Lektor a Alice zauzima centralnu ulogu i izaziva realnost uzimajući identitet ubice - koji zamišlja i vide sebe kao pauka (Spider).

Na novom albumu ugostio je i legendarnog gitaristu sastava Guns n Roses, Slash-a, a ideja o saradnji rodila se početkom godine kada su zajedno nastupili na jednom koncertu u LA-u. (izvor: http://www.kontraweb.net ) 
 
 
Za Vašu pažnju
 
57.Međunarodni sajam nameštaja, opreme i unutrašnje dekoracije
Najznačajniji regionalni i evropski događaj u sferi dizajna, proizvodnje i distribucije nameštaja, drvne industrije i pratećih grana u jugoistočnoj Evropi...
 

NAGRADNA IGRA

Sve što treba da uradite je da nam pošaljete mail na: redakcija@kudazavikend.com Najbržih dvoje dobijaju po DVE ulaznice. U mailu navesti: Ime, Prezime, mesto i broj telef...

SRODNE TEME

Future Case

Izlozba Danila Vuksanovića...

Dima Bilan pobednik Evrovizije

Pobednik 53. takmičenja "Pesma Evrovizija" je predstavnik Rusije Dima Bilan. Pesmu "Believe" izveo je na sceni "Beogradske a...