Početna » Kuda? » Na koncert »

Zemlja broj 9 i We Cant Sleep at Night

 
Detalji

Mesto održavanja. klub Letnja Šikara, Beograd
Vreme održavanja: 6. jul 2008. god. u 22h
Cena ulaznice: 300 dinara

 
 

Zemlja broj 9 će održati full time koncert ovog puta, predstaviće veći deo naseg novog materijala, jer je novi Z9 album prilično kompletiran. Pored toga neće zaobići ni neke legendarne numere sa albuma prvenca.

We Can't Sleep at Night predstasvljaju bljestavi znak budjenja Slovenačke scene. Ova visoko energetska skupina kreira svoj zvuk u post punk estetici sa kraja 70-ih.
Zemlja 9 nastupa na Letnjoj Šikari u nedelju 6-og jula, zajedno sa posebnim gostima, furioznom mladom slovenačkom postavom, We Can't Sleep at Night.

Ovim koncertim bend završava uspešnu sezonu, u kojoj su održali veći broj nastupa svuda po regionu, od Maribora, Murske Sobote i Zagreba, preko Subotice i Beograda, pa do Skopja. Posebno izdvajaju nastup sa Spectrumom u Beogradu i sa Japankama Nisennenmondai u Zagrebu. Sada se polako pripremaju za snimanje novog materijala, i turneju u oktobru.

We Can't Sleep at Night predstasvljaju bljestavi znak budjenja Slovenačke scene. Ova visoko energetska skupina kreira svoj zvuk u post punk estetici sa kraja 70-ih, kombinujući razigrane ritmove I vokale sa minimalističkim i prijatno uznemirujućim harmonijama. Ipak, i pored očiglednih uticaja, bubanj, bass i gitara We can't sleep at night-a, uz pomoć odredjenog synth zvukovlja, uspela je stvoriti prilično originalan stil, koji se može porediti sa mnogim nezavisnim vedetama današnjice.

U maju ove godine objavili su istoimeni album prvenac, u izdanju Ljubljanske Gala Hale, te su održali veliki broj nasatupa uglavnom u Sloveniji i Italiji. Ne propustite premijaran nastup ove postave u Beogradu! 
 
 
 

NAGRADNA IGRA

Sve što treba da uradite je da nam pošaljete mail na: redakcija@kudazavikend.com Najbržih dvoje dobijaju po DVE ulaznice. U mailu navesti: Ime, Prezime, mesto i broj telef...

SRODNE TEME

Dani unikatnog nakita

Prilika za sve dame da budu jedinstvene...

Grafičar

Ovde se svakodnevno kuva 4-5 lepih kuvanih jela. Naročito su dobra razna mesa na roštilju (šta god poželite), a tu su i n...

Timski rad 6

Samostalna izložba Teamwork 6 autora Nike Oblak i Primoza Novakasastoji se od serije fotografija "We Did This and That" i vi...