Početna » Kuda? » Na koncert »

Alicia Keys

 
Alicia Keys
ARHIVA
Na koncert | dodato 10.10.2008.
Detalji

Mesto održavanja. Beogradska arena, Beograd
Vreme održavanja: 11. oktobar 2008. god.
Cena ulaznice: 2600, 2900, 3000, 3200, 3700 i 4500 dinara

 
 

Ališa je ponovo aktuelna sa svojim dugo iščekivanim trećim studijskim albumom As I Am, koji je imao svetsku premijeru 13. novembra u izdanju J Records-a.

Od svog debija 2001. godine, albuma Songs in A Minor ova rođena Njurorčanka napravila je nezapamćen broj hitova i postigla fantastičan uspeh prodavši preko 20 miliona albuma širom sveta!
Ališa Kiz (Alicia Keys), devetostruka dobitnica nagrade Gremi, održaće koncert 11. oktobra u Beogradskoj areni, koja je i organizator koncerta!

Za deset sati od puštanja na radio stanicama, prvi singl No One stigao je na sam vrh Bilbordove liste Hot R&B/Hip-Hop Songs. Ujedno je to i najbolje plasirani singl ženskog izvođača u 2007. na R&B Monitor's Urban Mainstream listi. Na svih 13 pesama ovog albuma vide se njeni autorski i producentski kvaliteti.

Kao jedna od retkih umetnica koja ume da uhvati duh stare škole i da ga učini svežim i novim, Ališa se ponovo upušta u taj podvig albumom koji sama opisuje kao Dženis Džoplin sreće Aretu Frenklin. Ališine moćne vokalne sposobnosti prepoznaju se u pesmama poput Superwoman koja ima ton himne, moćnoj Go Ahead, nežnoj baladi Like You Never See Me i soul numeri Sure Looks Good To Me.

Od svog debija 2001. godine, albuma Songs in A Minor ova rođena Njurorčanka napravila je nezapamćen broj hitova i postigla fantastičan uspeh prodavši preko 20 miliona albuma širom sveta! Songs in A Minor, na kom se pojavio i njen autorski hit Fallin, prodat je u više od 10 miliona primeraka i dobio pet Gremi nagrada, među kojima i Best New Artist i Best R&B Album.

Usledio je disk The Diary of Alicia Keys 2004. godine, koji je do danas ostvario sedmostruki platinsti tiraž, nagrađen sa 4 Gremi nagrade, i izbacio hitove poput If I Ain't Got You, You Don't Kow My Name, i Karma. Objavljivanjem akustičnog (unplugged) snimka 2005. koji se prodao u 2 miliona primeraka, Kiz je postala prvi ženski R&B izvođač čiji su albumi tri puta uzastopno debitovali na prvom mestu Bilbordove liste albuma. 
 
 
Za Vašu pažnju
 
Kad su cvetale tikve
Roman Dragoslava Mihajlovića, „Kad su cvetale tikve“ prvi put je objavljen 1968. godine i izazvao je u to vreme značajnu reakciju socijalističkog režima....
 

NAGRADNA IGRA

Sve što treba da uradite je da nam pošaljete mail na: redakcija@kudazavikend.com Najbržih dvoje dobijaju po DVE ulaznice. U mailu navesti: Ime, Prezime, mesto i broj telef...

SRODNE TEME

Marky Ramone u SKC-u

Zahvaljujući izvanrednom nastupu pred više od 8000 ljudi, poslednjeg dana ovogodišnjeg EXIT festivala, Marc Bell u javnost...

Upoznajte Sleša

Želite da upoznate gitarskog superstara Sleša?! Jelen Live vam pruža jedinstvenu priliku da uzmete autogram od svog omilje...