Početna » Kuda? » Na koncert »

Koncert Iranskkog orkestra "Ava"

 
Koncert Iranskkog orkestra
ARHIVA
Na koncert | dodato 12.02.2014.
Detalji


VISOKA TURISTIČKA ŠKOLA
Bulevar Zorana Đinđića 152 A
11070 Novi Beograd

 
 

Iranski orkestar "Ava" nastupiće u četvrtak, 13. februara u Beogradu na Visokoj turističkoj školi (VTŠ) sa programom tradicionalne muzike iz te zapadnoazijske države.

Iranski orkestar "Ava" nastupiće u četvrtak, 13. februara u Beogradu na Visokoj turističkoj školi.
Iranski orkestar "Ava" nastupiće u četvrtak, 13. februara u Beogradu na Visokoj turističkoj školi (VTŠ) sa programom tradicionalne muzike iz te zapadnoazijske države.

Iranski orkestar "Ava" nastupiće u četvrtak, 13. februara u Beogradu na Visokoj turističkoj školi (VTŠ) sa programom tradicionalne muzike iz te zapadnoazijske države. Koncert će početi u 19 časova u prostorijama VTŠ u ulici Zorana Đinđića 152a na Novom Beogradu.

Grupa “Ava”, sa severozapada Irana, izvodi tradicionalnu folklornu muziku na instrumentima kao što su daire, tarabuka, tar, santur i frula.

Već je uspešno nastupila u Narodnoj biblioteci Srbije u Beogradu, u Kruševačkom pozorištu i u Sportsko-kulturnom centru u Obrenovcu.

U tom ansamblu su Junes PakNežad (gusle), Hosein Akbari (tarabuka), Saman Jazdani Pur (ud), Mohsen Amini (daire), Ali Ahmadi (santur) i Mehdi Sobhani, pevač i vođa grupe. "Ava”.

Koncert će se održati u okviru Festivala iranske kulture i umetnosti – "FADŽR 35", koji se od 3. do 13. februara odvija u više gradova Srbije u organizaciji Kulturnog centra Irana povodom nacionalnog praznika, Dana revolucije. 
 
 
 

NAGRADNA IGRA

Sve što treba da uradite je da nam pošaljete mail na: redakcija@kudazavikend.com Najbržih dvoje dobijaju po DVE ulaznice. U mailu navesti: Ime, Prezime, mesto i broj telef...

SRODNE TEME

VTŠ - proslavila Školsku slavu

U petak, 26. februara, u Visokoj turističkoj školi (VTŠ) na Novom Beogradu obeležena je slava te visokoškolske ustanove...

STIG je Ben Kolins

Britanski sud odbio da se zabrani objavljivanja identiteta misterioznog vozača u belom kombinezonu....

Pametne gume, same kukaju

Na evropskom tržištu će za tri godine u prodaji da se pojave "pametne" gume sposobne da definišu svoje stanje....