Početna » Kuda? » Na koncert »

Koncert Iranskkog orkestra "Ava"

 
Koncert Iranskkog orkestra
ARHIVA
Na koncert | dodato 12.02.2014.
Detalji


VISOKA TURISTIČKA ŠKOLA
Bulevar Zorana Đinđića 152 A
11070 Novi Beograd

 
 

Iranski orkestar "Ava" nastupiće u četvrtak, 13. februara u Beogradu na Visokoj turističkoj školi (VTŠ) sa programom tradicionalne muzike iz te zapadnoazijske države.

Iranski orkestar "Ava" nastupiće u četvrtak, 13. februara u Beogradu na Visokoj turističkoj školi.
Iranski orkestar "Ava" nastupiće u četvrtak, 13. februara u Beogradu na Visokoj turističkoj školi (VTŠ) sa programom tradicionalne muzike iz te zapadnoazijske države.

Iranski orkestar "Ava" nastupiće u četvrtak, 13. februara u Beogradu na Visokoj turističkoj školi (VTŠ) sa programom tradicionalne muzike iz te zapadnoazijske države. Koncert će početi u 19 časova u prostorijama VTŠ u ulici Zorana Đinđića 152a na Novom Beogradu.

Grupa “Ava”, sa severozapada Irana, izvodi tradicionalnu folklornu muziku na instrumentima kao što su daire, tarabuka, tar, santur i frula.

Već je uspešno nastupila u Narodnoj biblioteci Srbije u Beogradu, u Kruševačkom pozorištu i u Sportsko-kulturnom centru u Obrenovcu.

U tom ansamblu su Junes PakNežad (gusle), Hosein Akbari (tarabuka), Saman Jazdani Pur (ud), Mohsen Amini (daire), Ali Ahmadi (santur) i Mehdi Sobhani, pevač i vođa grupe. "Ava”.

Koncert će se održati u okviru Festivala iranske kulture i umetnosti – "FADŽR 35", koji se od 3. do 13. februara odvija u više gradova Srbije u organizaciji Kulturnog centra Irana povodom nacionalnog praznika, Dana revolucije. 
 
 
Za Vašu pažnju
 
Etno selo Babina Reka
Etno selo Babina Reka se nalazi u lazarevačkoj opštini u sklopu sela Trbušnica......
 

NAGRADNA IGRA

Sve što treba da uradite je da nam pošaljete mail na: redakcija@kudazavikend.com Najbržih dvoje dobijaju po DVE ulaznice. U mailu navesti: Ime, Prezime, mesto i broj telef...

SRODNE TEME

Boja treba da odgovara klasi automobila

Ako planirate da farbanjem osvežite automobil ovog proleća, imajte na umu da je važno da boja odgovara klasi kojoj model p...

Novi Chrysler 300C

Pogledajte sta je Chrysler spremio za novi model 300C...

Premijerno slike novog Range Rover-a

Premijerno slike novog Range Rover-a...