Početna » Kuda? » Na koncert »

Dan zaljubljenih uz Evu Braun

 
Dan zaljubljenih uz Evu Braun
ARHIVA
Na koncert | dodato 26.01.2014.
Detalji

 
 

Niška publika će ove godine biti u prilici da Dan zaljubljenih proslavi na nastupu bečejskih pop čudotvoraca, grupe EVA BRAUN.

Ovaj sastav, koji potpisuje neke od najboljih domaćih ljubavnih pesama, nastupiće 14. februara u klubu Feedback.

Još davno je Goran Vasović – Vaske, frontmen grupe "Eva Braun", izjavio da je najteže napisati ljubavnu pesmu koja nije banalna.
I već više od dve decenije neprestano uspeva u tome!
Ljubavnu tematiku koja preovlađuje u delima Eve Braun, pretočenu u jedinstvene zarazne melodije, sa jednakim žarom danas slušaju kako starije, tako i mlađe generacije.

Za ovu priliku, na koncertnom repertoaru Eve Braun mesto će naći i pesme koje njihovi fanovi s pravom smatraju nepravedno zapostavljenim jer su se do sada retko izvodile uživo.

Ulaznice za koncert Eve Braun moći će da se kupe u Vintage Shopu i Kafeu ,,Preduzeće” od 30. januara, po pretprodajnoj ceni od 500 dinara. 
 
 
 

NAGRADNA IGRA

Sve što treba da uradite je da nam pošaljete mail na: redakcija@kudazavikend.com Najbržih dvoje dobijaju po DVE ulaznice. U mailu navesti: Ime, Prezime, mesto i broj telef...

SRODNE TEME

Slatke muke grupe Eva Braun

Koncert Eve Braun najavljen za subotu 17. decembar u Domu omladine Beograda, stavio je članove ovog bečejskog sastava na ...

Ljubavno pismo

Ova poslastica je namenjena onima koji žele da obraduju voljenu osobu slatkim ljubavnim pismom....

Marijana Mateus u Braunu

Ponedeljak uveče u klubu Mr. Stefan Braun rezervisan je za humanitarno druženje sa poznatim ličnostima....