Početna » Kuda? » Na koncert »

Dan zaljubljenih uz Evu Braun

 
Dan zaljubljenih uz Evu Braun
ARHIVA
Na koncert | dodato 26.01.2014.
Detalji

 
 

Niška publika će ove godine biti u prilici da Dan zaljubljenih proslavi na nastupu bečejskih pop čudotvoraca, grupe EVA BRAUN.

Ovaj sastav, koji potpisuje neke od najboljih domaćih ljubavnih pesama, nastupiće 14. februara u klubu Feedback.

Još davno je Goran Vasović – Vaske, frontmen grupe "Eva Braun", izjavio da je najteže napisati ljubavnu pesmu koja nije banalna.
I već više od dve decenije neprestano uspeva u tome!
Ljubavnu tematiku koja preovlađuje u delima Eve Braun, pretočenu u jedinstvene zarazne melodije, sa jednakim žarom danas slušaju kako starije, tako i mlađe generacije.

Za ovu priliku, na koncertnom repertoaru Eve Braun mesto će naći i pesme koje njihovi fanovi s pravom smatraju nepravedno zapostavljenim jer su se do sada retko izvodile uživo.

Ulaznice za koncert Eve Braun moći će da se kupe u Vintage Shopu i Kafeu ,,Preduzeće” od 30. januara, po pretprodajnoj ceni od 500 dinara. 
 
 
Za Vašu pažnju
 
Etno selo Babina Reka
Etno selo Babina Reka se nalazi u lazarevačkoj opštini u sklopu sela Trbušnica......
 

NAGRADNA IGRA

Sve što treba da uradite je da nam pošaljete mail na: redakcija@kudazavikend.com Najbržih dvoje dobijaju po DVE ulaznice. U mailu navesti: Ime, Prezime, mesto i broj telef...

SRODNE TEME

Pena party u Braun Gardenu

Uživajte u galeriji fotografija!...

Formula za pravu ljubav

Romantične duše koje tragaju i iščekuju pravu ljubav obradovaće vest da je pronađena formula kojom se mogu tačno izra...

Moj krvavi Dan zaljubljenih

Pre deset godina jedna tragedija je zauvek promenila gradić Harmoni. Tom Haniger, neiskusan rudar, prouzrokovao je nesreću ...