Početna » Kuda? » Na koncert »

Mauro Picotto prvi put Beogradu!

 
Mauro Picotto prvi put Beogradu!
ARHIVA
Na koncert | dodato 13.06.2012.
Detalji

Prvi kontigent ulaznica za naredni “Lucky Showcase” nalazi se u prodaji (Bilet servis, Beogradska Arena, www.tickets.rs) po ceni od 800 din.

ONLINE PRODAJA I NARUČIVANJE KARATA:
http://www.tickets.rs/

 
 

„Lucky Records“ u saradnji sa Beck’s-om dovodi jednog od najpopularnijih italijanskih producenata elektronike

Veterana i kralja italijanskog tecno zvuka dočekaćemo “u punom stilu” 16. juna, u prostoru Bašte Sava Centra u Beogradu!
Došlo je vreme da se obeleži dvogodišnjica postojanja organizacije „Lucky Records“.

I to na poseban način – u saradnji sa Beck’som i uz gostovanje jednog od najpopularnijih italijanskih producenata elektronike. Mauro Picotto godinama privlači našu pažnju zbog svoje odlične produkcije i albuma koji su ušli u srca mnogih. Legendarne numere „Komodo“, „Pulsar“ i „Awesome“ vrte se i dan danas, a pamte se i njegove „Meganite” klupske večeri na Ibizi, u svoje vreme najposećenije na čarobnom „belom ostrvu“. Iza njega stoji preko 600 producentskih numera i još veći broj remiksa, prodatih u preko 6 miliona kopija širom planete. Tokom svoje plodne karijere nagrađivan je mnogo puta, od strane publike i kritike (Deejay Magazine – Best DJ, DJ Awards 2005 Ibiza: Winner).

U godini iza nas Mauro je pokrenuo “Alchemy Music Festival” u Cavour-u, svom rodnom gradu u Italiji, dvodnevni apsolutno underground festival, na kome je pružio mogućnost mladim talentima da puštaju muziku sa njim - „rame uz rame”. 2011. godinu obeležio je i izlazak i njegovog posednjeg studijskog albuma, „TwentyEleven", koji je još jednom potvrdio da je Mauro Picotto ime koje se, posle 30 godina karijere, nalazi u samom svetskom vrhu muzičke industrije.

Iste večeri nastupiće Kobaya (Nenad Petrovic) - jedan od najboljih producenata sa naših prostora i danas aktivan član Recon Warrioirs ekipe, Speedy i Goran Isić, DJ-evi i producenti, osnivači kuće Lucky Records, kao i Toma Tek i Klaus, duo iz Novog Sada čiji b2b garantuje energičan zvuk i beat.

A svuda gde je jak beat, dobra energija, najbolja muzika, tu je i Beck’s! Već godinama Beck’s je sinonim za dobru zabavu i vrhunske izvođače i donosi uživanje u najboljoj muzici i nezaboravnim žurkama.
 
 
 
Za Vašu pažnju
 
Kad su cvetale tikve
Roman Dragoslava Mihajlovića, „Kad su cvetale tikve“ prvi put je objavljen 1968. godine i izazvao je u to vreme značajnu reakciju socijalističkog režima....
 

NAGRADNA IGRA

Sve što treba da uradite je da nam pošaljete mail na: redakcija@kudazavikend.com Najbržih dvoje dobijaju po DVE ulaznice. U mailu navesti: Ime, Prezime, mesto i broj telef...

SRODNE TEME

Armand Van Helden u Beogradu

Nastupom Armanda Van Heldena, jednog od najvećih disk džokeja današnjice, u hali EXPO XXI, 1. maja 2010. godine, započinj...

Canon Srbija

Novogodišnja izložba u O3one...

The Dirtbombs u SKC-u

Smatra se da je Mick Collins jedan je od najzanimljivijih autora savremene garažne, a svakako i šire indie scene. Njegov pr...