Početna » Kuda? » Na koncert »

Elemental u Beogradu

 
Elemental u Beogradu
ARHIVA
Na koncert | dodato 05.03.2012.
Detalji

Mesto dešavanja: Centar za kulturu "Božidarac"
Vreme dešavanja: 10. mart 2012. godine
Cena karte u pretprodaji: 800 din

 
 

Najaktivniji hrvatski hip-hop sastav Elemental održače veliki beogradski koncert u subotu 10. marta u Centru za kulturu ,,Božidarac" u okviru ,,Vračar Rocks festivala.

Svaki nastup Elementala je specifičan i neponovljiv, ali uvek energičan.
Specijalni gosti na koncertu biće sve popularnija pančevačka grupa Iskaz.

Elemental će u Beogradu predstaviti pesme sa aktuelnog albuma "Vertigo" sa kojeg su već plasirali pet singlova. Koncert u ,,Božidarcu" otvoriće Iskaz sa kojim su prošle godine snimili duet ,,Staklena sećanja" koji je nedeljama opstajao na samom vrhu MTV top liste ,,Domaćica". Tokom koncerta, osim brojnih Elementalovih i Iskazovih hitova, publika će čuti i ovu izvrsnu pesmu koju će ovi sastavi prvi put izvesti uživo.

Svaki nastup Elementala je specifičan i neponovljiv, ali uvek energičan.

,,Naši su nastupi dosta fizički zahtjevni: ne želim reći da radimo špagu na pozornici i visimo s plafona, ali se dobrano iskačemo..."

Ovako Mirela Priselac - Remi opisuje nastupe Elementala i najavljuje bujicu pozitivne energije koju će sa bine preneti među beogradsku publiku u subotu 10. marta.

Koncert počinje u 20h, a ulaznice su već uveliko u pretprodaji u prodavnici ploča Pinball Wizard Records (TC Eurocentar, Makedonska 30, lokal 15). Cena ulaznica u pretprodaji iznosi 800 dinara.

Broj karata je ograničen! 
 
 
 

NAGRADNA IGRA

Sve što treba da uradite je da nam pošaljete mail na: redakcija@kudazavikend.com Najbržih dvoje dobijaju po DVE ulaznice. U mailu navesti: Ime, Prezime, mesto i broj telef...

SRODNE TEME

Koncert Julijane Mijalković

U petak 30. maja 2008. godine sa početkom u 20h publici u Guarneriusu će se prvi put predstaviti Juliana Mijalković, mlada...

Veče muzike baroka

Koncert povodom proslave Dana državnosti Republike Srbije....

Koncert .357 String band

Stereotipna asocijacija na planinski bluegrass/country je nešto mlako, meketavo i staromodno. Stereotipna asocijacija na cow...