Početna » Kuda? » Na koncert »

Eva Braun u Beogradu

 
Eva Braun u Beogradu
ARHIVA
Na koncert | dodato 29.11.2011.
Detalji

Mesto dešavanja: Dom omladine Beograda
Vreme dešavanja: subota 17. decembar 2011. u 21h

 
 

U martu ove godine, posle decenijske diskografske pauze, bečejska grupa Eva Braun vratila se na muzičku scenu albumom ,,Playback” objavljenim za izdavačku kuću Odličan hrčak.

Za sve koji su se uželeli jedinstvenog muzičkog izraza koji karakteriše rad ovog kultnog sastava, Eva Braun će održati veliki beogradski koncert u Domu omladine Beograda, u Sali Amerikana, u subotu 17. decembra.
Svih dvadeset pesama sa aktuelnog dvostrukog izdanja naišlo je na odlične reakcije i publike i kritike. Bend je dokazao da specifični pop zvuk koji neguje ne odoleva vremenu, što je vrlo slikovito opisao Dimitrije Vojnov:

,,Izlazak njihove nove ploče izazvao je podizanje rampi na raskršću gde se publika, koja već gotovo dve decenije stari zajedno sa bendom, susreće sa klincima koji tek sada otkrivaju dodire kolena ispod stola i šta se dešava sa zmajevima. Zahvaljujući formama koje su od klišea jednog žanra u međuvremenu isklesane u arhetip, kao i sposobnosti da i dalje fino kanališu svoje emocije, autori su nam ponudili album koji istovremeno predstavlja logičan korak napred i nadovezuje se na zaostavštinu benda.”

Za sve koji su se uželeli jedinstvenog muzičkog izraza koji karakteriše rad ovog kultnog sastava, Eva Braun će održati veliki beogradski koncert u Domu omladine Beograda, u Sali Amerikana, u subotu 17. decembra.

Pored velikog broja hitova koje je Eva Braun stvarala u prethodnih 20 godina, publika će moći da čuje i nove pesme sa aktuelnog izdanja ,,Playback”.

Ulaznice su dostupne na blagajni Doma omladine, kao i na Eventim prodajnim mestima po ceni od 800 dinara. 
 
 
 

NAGRADNA IGRA

Sve što treba da uradite je da nam pošaljete mail na: redakcija@kudazavikend.com Najbržih dvoje dobijaju po DVE ulaznice. U mailu navesti: Ime, Prezime, mesto i broj telef...

SRODNE TEME

Izložba "Konstantin Veliki" i opera Aida

Povodom 1.700 godina Milanskog edikta, predsednik Srbije Tomislav Nikolić otvorio je izložbu "Konstantin Veliki i Milanski ...

Duo BraVu-ra u Guarneriusu

Srpsko/ švedski muzički duet koga čine violončelistkinja Vida Vujić i pijanista Maximilian Bratt, premijerno će se pred...

Gipsy Queens & Kings

18 Romskih muzičara na sceni, dolaze iz četiri različite države, koji omađijaju svakog gledaoca svojom muzikom, igrom i ...