Početna » Kuda? » Na koncert »

Nadeah Miranda u Beogradu

 
Nadeah Miranda u Beogradu
ARHIVA
Na koncert | dodato 31.10.2011.
Detalji

Mesto dešavanja: klub Ilegala (prostor bivše Industrije na platou kod filozofskog fakulteta)
Vreme dešavanja: 4. novembar 2011. godine
Cena karte: 400 din.

 
 

U okviru evropske turneje,nakon koncerata u Francuskoji, pevačica čuvenog sastava Nouvelle Vague - Nadeah Miranda posetiće Beograd sa svojim bendom.

Nadeah je kao i Zaz počela svoju muzičku karjeru uličnim nastupima u Parizu i Londonu gde osniva svoj prvi bend LoveGods sa kojim nastupa kao predgrupa Nik Kejvu i Franc Ferdinandu.
Nastup je zakazan u klubu Ilegala (prostor bivše Industrije na platou kod filozofskog fakulteta) na kome će promovisati svoj prvi solo album koji je izašao krajem septembra 2011.

Nakon veoma uspešnih koncerata Nouvelle Vague u Beogradu krajem 2009.godine,kada je prostor bivšeg bioskopa Odeon rasprodat dva dana za redom, tada još uvek novi član benda , pevačica Nadeah Miranda, bila je definitivno najveći utisak koncerta, kada je svojom harizmatičnom pojavom i zavodljivim nastupom beogradsku publiku ostasvila bez daha.

Nadeah je kao i Zaz počela svoju muzičku karjeru uličnim nastupima u Parizu i Londonu gde osniva svoj prvi bend LoveGods sa kojim nastupa kao predgrupa Nik Kejvu i Franc Ferdinandu. Posle ovog uspeha i izlaska iz anonimnosti uličnog svirača, Nadeah se vraća u Pariz i počinje saradnju sa Nouvelle Vague koji joj donosi svetsku slavu.

Nakon velikih uspeha sa Nouvelle Vague, Nadeah se odlučuje na najveći izazov do sad, pokretanje sopstvenog projekta.

Njen solo album koji donosi mešavinu fracuskog folka,psihodelije i autobiografskih tekstova poput Pinot Noir & Poetry for Breakfast, bice jos jedno novo iskustvo za beogradsku publiku... 
 
 
Za Vašu pažnju
 
Put pod noge - 42. Međunarodni beogradski sajam turizma
Pod sloganom „Put pod noge“ od 20. do 23. februara 2020. godine u halama Beogradskog sajma...
 

NAGRADNA IGRA

Sve što treba da uradite je da nam pošaljete mail na: redakcija@kudazavikend.com Najbržih dvoje dobijaju po DVE ulaznice. U mailu navesti: Ime, Prezime, mesto i broj telef...

SRODNE TEME

Sanja & Ćemo & Aleksandra

Sanja Veličković, Ćemo, Aleksandra Jugović...

Klub KOŠAVA

Ponovo je otovoren Klub "KOŠAVA" radiće svakog petka i subote....

Koncert grupe Kal

Definitivno najveći world-music sastav sa ovog podneblja - grupa "Kal" održaće promociju svog novog, drugog po redu albuma...