Početna » Kuda? » Na koncert »

Anahi

 
Anahi
ARHIVA
Na koncert | dodato 03.12.2010.
Detalji

Mesto održavanja: Beogradska arena, Beograd
Vreme održavanja: 20. decembar 2010. godine u 20h
Cena ulaznice: 1000 dinara (za decu u pratnji roditelja), 2000 dinara (parter i tribine), 4000 dinara (Fan pit), 6000 (VIP ulaznice)

 
 

Tinejdž latino zvezda Anai (Anahí), bivša članica benda RBD, nastupiće u Beogradskoj areni 20. decembra.

Anai je četiri godine širom sveta nastupala na RBD turneji koja je imala ogroman uspeh!
Anai već četvrti put gostuje u Beogradu. Prva dva koncerta održala je sa grupom RBD u Beogradskoj areni 2008. godine a zatim je nastupila i samostalno u Domu sindikata u martu ove godine i time predstavila svoj prvi solistički album. Organizatori koncerta su Sky Music i Arena Beograd.

Karijera mlade meksičke pevačica i autorke pesama Anai nastavlja da ide uzlaznim tokom. Pevačica je upravo objavila specijalno izdanje prvog albuma "Mi Delirio Delux Edition" na kojem se nalaze četiri nove pesme. Latino zvezda Anai počela je sa promocijom prvog od četiri nova singla pod nazivom "Alergico", snažnu emotivnu baladu koju je napisala u saradnji sa Noelom Šajrisom (Noel Shajris), bivšim članom Sin Bandera koji na singlu svira i klavir. "Alérgico" je jedna od najintimnijih pesama Anai koja pokazuje njenu snagu i unutrašnju stranu ove senzualne pevačice.

Objavljivanje specijalnog izdanja albuma "Mi Delirio" od izuzetne je važnosti za Anai upravo zbog nezaboravnog Koeljovog uticaja. Posle upoznavanja u Ženevi, Koeljo je napisao ličnu poruku koja je uključena u ovo specijalno izdanje. Anai upoznavanje i druženje sa ovim istaknutim piscem, doživljava kao neverovatni dar i novi početak.

Anai je četiri godine širom sveta nastupala na RBD turneji koja je imala ogroman uspeh! Anai je posetila 23 zemlje, 116 gradova, prodavši preko 17 miliona albuma, 10 miliona digitalnih zapisa pesama, 2 miliona koncertnih ulaznica, 20 miliona brendiranih suvenira, 5 miliona Barbi lutaka sa likom Anai i 4 miliona DVD izdanja!

Nastupila je u Los Anđelesu pred 63 000 ljudi, kao i na prepunom stadionu Marakana u Brazilu, na rimskom Nacionalnom stadionu, na stadionu Vinsente Kalderon u Španiji i mnogim drugim prostorima. 
 
 
Za Vašu pažnju
 
ARZAMAS
„Arzamas je roman o sreći i smrti koje se sudaraju kroz svakodnevni život majke koja odlazi i ćerke koja ostaje...
 

NAGRADNA IGRA

Sve što treba da uradite je da nam pošaljete mail na: redakcija@kudazavikend.com Najbržih dvoje dobijaju po DVE ulaznice. U mailu navesti: Ime, Prezime, mesto i broj telef...

SRODNE TEME

4/24 - Beograd kroz Muzej(e)

Izložba je realizovana u saradnji Muzeja grada Beograda i Turističke organizacije Beograda i predstavlja printove najznača...

Koncert povodom 60. godina BIG band-a

U velikoj dvorani Sava Centra priređen je koncert u sklopu obelezavanja jubilarnog 60-og rođendana BIG BEND jazz orkestra R...

La Luna

Repertoar se sastoji od domaće i strane evergreen muzike, pop, latino, rock i jazz standarda, grčke, ruske i ruske ciganske...