Početna » Kuda? » Na koncert »

Vlatko Stefanovski & Stefan Milenković

 
Detalji

Mesto održavanja: Sava Centar, Beograd
Vreme održavanja: 22. decembar 2010. godine u 22h
Cena ulaznice: 1650, 2150, 2450, 2850 dinara

 
 

Koncert ova dva izuzetna umetnika kreiraće događaj kakav se organizuje jednom u dekadi, ako ne i ređe. Tandem snova činiće gitarista Vlatko Stefanovski i violinista Stefan Milenković.

Neobičan spoj gitare i violine, saradnja dva vrhunska umetnika koji zadivljuju svojom tehnikom i istovremeno očaravaju svojom emocijom – sve to obećava vrhunski doživljaj i za najprobirljivije slojeve publike.
Neobičan spoj gitare i violine, saradnja dva vrhunska umetnika koji zadivljuju svojom tehnikom i istovremeno očaravaju svojom emocijom – sve to obećava vrhunski doživljaj i za najprobirljivije slojeve publike.

Neopisivo se radujem prilici da sviram sa Vlatkom. On je čovek od kojeg svaki muzičar može mnogo da nauči. Ne zna se da li ima jaču tehniku ili emociju, a baš te dve stvari čine nekog muzičara izuzetnim. Već smo počeli da gradimo repertoar za koncert, a meni je posebno zanimljivo to što neću svirati nešto što je klasična muzika. Ili bar neću svirati samo klasiku. Mislim da je ovo sjajna ideja i jedva čekam da izađemo na scenu. - kaže Stefan.

Stefan je bio čudo od deteta, toga se svi sećamo. Više nije dete, ali je ostao čudo. Impresioniran sam njegovim sviranjem i smatram privilegijom to što ćemo biti na bini zajedno. Od početka se videlo da ćemo biti zanimljiv spoj i da inspirišemo jedan drugog. Verujem da ćemo publiku u Sava Centru dići na noge i da će to biti fantastičan doživljaj za sve u dvorani. I za publiku i za nas. - kaže Vlatko. 
 
 
Za Vašu pažnju
 
Kad su cvetale tikve
Roman Dragoslava Mihajlovića, „Kad su cvetale tikve“ prvi put je objavljen 1968. godine i izazvao je u to vreme značajnu reakciju socijalističkog režima....
 

NAGRADNA IGRA

Sve što treba da uradite je da nam pošaljete mail na: redakcija@kudazavikend.com Najbržih dvoje dobijaju po DVE ulaznice. U mailu navesti: Ime, Prezime, mesto i broj telef...

SRODNE TEME

...tvoji crteži su kao one Tesline enrgetske linije pored mog pejzaža!

Izložba Branislava Nikolića i Selmana Trtovaca...

Splav Amsterdam - 09.05.2009.

Uživajte u galeriji fotografija!!!...

Telenor diskoteka na ledu

Ljubitelji klizanja moći će da se zabave na Telenor klizalištu ispred Ušće šoping centra u petak 16. decembra od 20 ča...