Početna » Kuda? » Na koncert »

Džej

 
Džej
ARHIVA
Na koncert | dodato 26.05.2010.
Detalji

Mesto održavanja: Beogradska arena, Beograd
Vreme održavanja: 29. maj 2010. godine u 21h
Cena ulaznice: parter 800 dinara, fan pit 1200 dinara, tribine I kat. 1500 dinara, VIP tribine 2000 dinara

 
 

Nastupivši na tada najprestižnijem festivalu narodne muzike MESAM 88 sa baladom "Zar ja da ti brišem suze", osvaja drugu nagradu publike i postaje miljenik cele Jugoslavije.

Godine 1991. puni beogradski stadion Tašmajdan, nastupivši pred 10.000 gledalaca. Dve godine kasnije usledio je i njegov trijumfalni koncert, kada je pred 30.000 mladih fanova zapalio Beogradski sajam.
Sa od Boga datim glasom i neponovljivom inetrpretacijom balada, Džej je odmah po pojavljivanju prozvan srpskim Sinatrom.

Godine 1991. puni beogradski stadion Tašmajdan, nastupivši pred 10.000 gledalaca. Dve godine kasnije usledio je i njegov trijumfalni koncert, kada je pred 30.000 mladih fanova zapalio Beogradski sajam.

Na velikom beogradskom koncertu podsetićemo se njegovih legendarnih hitova "Ugasila si me", "Sunce ljubavi", "Da si moja devojčica", "Gde si sad moja ružo", "Ni jedne usne se ne ljube same"...

Ali biće tu i novijih pesama kao što su "Imati pa nemati" i "Zrno mudrosti", kojom se Džej nedavno predstavio na Grand festivalu. Za organizaciju i tehničku produkciju koncerta zadužen je SkyMusic.Pogledaj i:

dzej

,

beogradska arena

 
 
 
Za Vašu pažnju
 
ARZAMAS
„Arzamas je roman o sreći i smrti koje se sudaraju kroz svakodnevni život majke koja odlazi i ćerke koja ostaje...
 

NAGRADNA IGRA

Sve što treba da uradite je da nam pošaljete mail na: redakcija@kudazavikend.com Najbržih dvoje dobijaju po DVE ulaznice. U mailu navesti: Ime, Prezime, mesto i broj telef...

SRODNE TEME

Love Lies Bleeding

Premijerno izveden balet prema zivotu Eltona Džona......

Santana 2011

Slavni gitarista, KARLOS SANTANA, održaće koncert u Beogradskoj areni, 6. jula u 20:30h!...

Dodatne karte u prodaji za koncert RBD

Zbog velikog interesovanja publike za koncert latino pop benda RBD, Arena Beograd pustila je u prodaju dodatnih 6000 karata p...