Početna » Kuda? » Na koncert »

WoO & Bram Stadhouders

 
WoO & Bram Stadhouders
ARHIVA
Na koncert | dodato 24.03.2010.
Detalji

Mesto održavanja: Dom kulture "Studentski grad", Beograd
Vreme održavanja: 25. mart 2010. godine u 20h
Ulaz slobodan

 
 

Koristeći gitaru kao medijum, igra frekvencija i oscilacija pretvara se u prave organske simfonije.

Njihova kompleksnost se ogleda u slojevitosti melodija koje se međusobno prepliću, stvarajući hipnotične harmonije koje vode slušaoca na zanimljivo putovanje.
Ozvučavajući objekte kao što su mobilni telefoni, medija plejeri, komunikatori, kompjuterska oprema i drugi, WoO proizvodi zvuke koji su inače nedostupni ljudskom uhu.

Njihova kompleksnost se ogleda u slojevitosti melodija koje se međusobno prepliću, stvarajući hipnotične harmonije koje vode slušaoca na zanimljivo putovanje.

Veći broj nastupa (Hag, Amsterdam, Berlin, Kopenhagen, Prag, Ljubljana, Zagreb), saradnja s brojnim muzičarima (Stephan Schneider, Martin Brandlmayr, Mole Harness, Simon Spurrier, Ivan Ckonjevic, Cut Self Not, Jamal Al Kiswani), kao i učešće na prvom izdanju Dutch Improv Akademije, prošle godine u Roterdamu, ovom muzičaru omogućavaju iskustva koja koristi za razvoj sopstvene muzike.

Bram Stadhouders je jedan od najprominentnijih holandskih stvaralaca novije generacije na polju improvizacione muzike. Koristi gitaru i tehnologiju za stvaranje magičnog muzičkog sveta. Posle završenih studija elektronske muzike preselio se u Berlin, a nastupao je u Evropi i SAD.

Svirao je s umetnicima kao što su Eric Vloeimans, Jim Black, Harmen Fraanje, Jeroen van Vliet, Eric van der Westen, Haytham Safia, Wouter Jaspers, Laïs, Noel Redding, Nelson Veras, Hein van de Geyn, Matthieu Chazarenc, Staplerfahrer, Grzech Piotrowski, Spinvis... Njegova muzika je između free jazza, ambijentalne i klasične muzika.Pogledaj i:

woo

,

bram stadhouders

,

dksg

 
 
 
Za Vašu pažnju
 
Put pod noge - 42. Međunarodni beogradski sajam turizma
Pod sloganom „Put pod noge“ od 20. do 23. februara 2020. godine u halama Beogradskog sajma...
 

NAGRADNA IGRA

Sve što treba da uradite je da nam pošaljete mail na: redakcija@kudazavikend.com Najbržih dvoje dobijaju po DVE ulaznice. U mailu navesti: Ime, Prezime, mesto i broj telef...

SRODNE TEME

WoO & Bram Stadhouders

Ozvučavajući objekte kao što su mobilni telefoni, medija plejeri, komunikatori, kompjuterska oprema i drugi, WoO proizvodi...

Vek promena

Sto godina kineske revolucije!...

Filmski festival - Eko fest

Člаnovi Zelene omlаdine Srbije počeli su sа pripremаmа zа treći po redu Eko Fest. Festivаl okupljа mlаde ljude, ...