Početna » Kuda? » Na koncert »

Svi na pod!

 
Svi na pod!
ARHIVA
Na koncert | dodato 01.04.2010.
Detalji

Mesto održavanja: Dom omladine, Beograd
Vreme održavanja: 6. april 2010. u 21h
Cena ulaznice: 400 dinara

 
 

Poput savremenih svetskih grupa Svi na pod! koriste prednosti elektronske muzike, ali pre svega su punokrvni svirački bend sastavljen od sedam muzičara na sceni.

Ovaj popularni beogradski sastav u usponu trenutno se nalazi u studiju "Destilerija" gde snima svoj prvi album, koji će se pojaviti na jesen ove godine.
Trenutno najaktuelniji sastav na domaćoj sceni sviraće svoje nove hit pesme koje će se uskoro naći i na njihovom dugo očekivanom prvom albumu. Svi na pod! nose svež indi-pop zvuk sa elementima trip-hopa i denshola.

Na sceni ih predvodi sve zapaženija pevačica Bojana Vunturišević, sa kojom peva i energični Bojan Petronijević. Naglašenu ritmiku ovog beogradskog sastava isporučuje iskusni bubnjar Goran Savić kojeg prate masne bas linije Ivana Mihajlovića. Gitarske deonice svira Ivan Mirković, a već prepoznatijivi zvuk saksofona bendu donosi Jamal Al Kiswani. Petar Rudić, osnivač i producent sastava Svi na pod! sa bendom uživo nastupa iza studijski konfigurisanog laptopa.

Ovaj popularni beogradski sastav u usponu trenutno se nalazi u studiju "Destilerija" gde snima svoj prvi album, koji će se pojaviti na jesen ove godine. Na albumu će se naći neke od najzanimljivijih pesama na domaćoj sceni kao što su "Afrikanac iz Beograda", "Zlato", "Ušće" ili aktuelna numera "Boogie Woogie" sa kojom su osvojili vrh Jelen Top 10 liste.

Novi spot trenutno je u montaži i sadrži snimke sa nastupa u Beogradskoj areni gde su Svi na pod! nastupili kao predgrupa fenomenalnom francuskom sastavu AIR. Pažnju najšire javnosti privukli su i kao prvoplasirani na Jelen Top 10 i MTV Dance Floor top listama, a u godišnjem izboru Studija B upravo Svi na pod! proglašeni su za najbolji bend na domaćoj sceni u 2009. godini. Predgrupa na koncertu grupe Svi na pod! u sali Amerikana biće vrlo aktuelni beogradski elektropop sastav Inje čija se numera "Danas".Pogledaj i:

svi na pod

,

dom omladine

 
 
 
 

NAGRADNA IGRA

Sve što treba da uradite je da nam pošaljete mail na: redakcija@kudazavikend.com Najbržih dvoje dobijaju po DVE ulaznice. U mailu navesti: Ime, Prezime, mesto i broj telef...

SRODNE TEME

Miško Plavi

Šest godina nakon poslednjeg solističkog nastupa u Beogradu, Miško Plavi, pravo iz Japana, stiže pred prestoničku publik...

Veliki prezir

Veliki prezir postoji već 16 godina za koje vreme je objavio četiri albuma, a kroz sastav je prošao niz talentovanih muzi...

Ajs Nigrutin za zaljubljene

Jedan od najtalentovanijih srpskih repera svih vremena, napraviće party za sve zaljubljene kako i treba 14 februara, u Domu ...