Početna » Kuda? » Na koncert »

Tokio Hotel

 
Tokio Hotel
ARHIVA
Na koncert | dodato 24.03.2010.
Detalji

Mesto održavanja: Beogradska arena, Beograd
Vreme održavanja: 28. mart 2010. u 20h
Cena ulaznice: parter 2900 dinara; tribine 3900 dinara, fan pit 4900 dinara

 
 

Bend će u Beogradu nastupiti u okviru Humanoid svetske turneje na kojoj promovišu istoimeni album a umesto ranije najavljenog koncerta u Zagrebu.

Ovaj koncert će označiti početak saradnje najveće svetske televizijske mreže i jednog od najvećih i najposećenijih koncertnih arena u regionu.
MTV i Beogradska arena sa ponosom najavljuju da će nemačka tinejdž atrakcija Tokio hotel 28. marta održati koncert u Beogradskoj areni.

Ovaj koncert će označiti početak saradnje najveće svetske televizijske mreže i jednog od najvećih i najposećenijih koncertnih arena u regionu.

Zbog velikog interesovanja publike MTV i Arena Beograd udružili su snage kako bi jedan od najpopularnijih nemačkih bendova današnjice doveli u region. Po otkazivanju koncerta koji je predhodno bio najavljen za Zagreb, MTV i Beogradska arena su odlučili da pokušaju da ispune želju obožavalaca ovog benda i posle pregovora sa menadžmentom benda obezbedili su da Tokio Hotel ipak nastupi u regionu.

Zbog toga su se organizatori koncerta potruditi da se oduže svim obožavaocima benda koji Tokio Hotel željno isčekuju nekoliko godina i obezbede prodaju ulaznica u svim zemljama u regionu.

Svi obožavaoci benda iz regiona ulaznice mogu da kupe preko sajta Beogradske arene www.arenabeograd.com i na svim prodajnim mestima Eventima u regionu.

Iako je Humanoid njihovo tek drugo izdanje na engleskom jeziku, Tokio Hotel su za milione obožavalaca širom sveta već postali ikone. Tokio Hotel su sa svojim izdanjima do sada došli do deset platinastih izdanja, imali četiri singla koja su dovela do prvog mesta i rasprodaju arene i koncertne dvorane širom Evrope.

Tokio Hotel se na muzičkoj sceni pojavio 2005. godine i ubrzo stekao naziv najuspešnijeg nemačkog benda mlađe generacije. Već sa debi albuma, Shrei, tri singla su se probila na prva mesta top lista što je ovim tinejdž muzičarima donelo i internacionalnu slavu.

Braća blizanci Bil i Tom Kaulic, osnovali su bend u svom rodnom gradu Magdeburgu 2001. godina kada su imali samo 12 godina. Sa bubnjarem Gustovom Šeferom i basistom Georgom Listingom, bend je od samog početka imao velike ambicije i već 2003. godine potpisao ugovor sa izdavačkom kućom Universal. Iako su se u početku zvali Devilish, četvorka je promenila ime u Tokio Hotel!

Njihov prvi singl, "Durch den Monsun" ("Through the Monsoon"), brzo je osvojio top liste dok sa drugim singlom "Schrei" ("Scream") dolaze do petog mesta nemačke top liste singlova. 19. septembra 2005. godine objavljuju debi album Schrei, koji u Nemačkoj dostigao platinasti tiraž i prodat je u više od 200.000 kopija. 
 
 
Za Vašu pažnju
 
Opel Insignia sa najmodernijim IntelliLux LED® Pixel svetlima
Nova adaptivna IntelliLux LED® Pixel svetla sada imaju 84 LED elementa po jednom faru...
 

NAGRADNA IGRA

Sve što treba da uradite je da nam pošaljete mail na: redakcija@kudazavikend.com Najbržih dvoje dobijaju po DVE ulaznice. U mailu navesti: Ime, Prezime, mesto i broj telef...

SRODNE TEME

U prodaji karate za Return to forever

Od utorka, 01. aprila u prodaji su karte za koncertnu dzez atrakciju RETURN TO FOREVER, koja je zakazana za 06. jul u Beograd...

Tokio hotel - Koncert teče po planu

U vezi sa neproverenim informacijama koje su se pojavile u jednom mediju, a odnose se na koncert grupe TOKIO HOTEL, ovim pute...

SADE - Impozantan glas ali i produkcija

Najinteresantniji vokal današnjice na koji čekamo više od dvadeset godina, SADE, u okviru svoje svetske turneje, održaće...