Početna » Kuda? » Na koncert »

Mina Lazarević u Madlenianumu

 
Mina Lazarević u Madlenianumu
ARHIVA
Na koncert | dodato 22.03.2011.
Detalji

Mesto dešavanja: Opera i Teatar Madlenianum, Zemun
Vreme dešavanja: 17. april 2011. u 20h
Cene ulaznica: 1500 i 2000 dinara (Biletarnica Madlenianuma)

 
 

Glumica Mina Lazarević prirediće koncert filmske muzike u Operi i teatru Madlenianum u Zemunu, 17. aprila tekuće godine.

Glumica Mina Lazarević trenutno radi na ulozi u melodrami DORUČAK KOD TIFANIJA koja će uskoro biti premijerno izvedena takođe na Velikoj sceni Madlenianuma (26. mart).
Na repertoaru će se naći najpoznatija muzička dela kultnih i nezaboravnih filmova koje su videli milioni širom sveta, među kojima su Titanik, Boja noći, Lovac na jelene, Kosa, Visoke potpetice i drugi.

Mina je sličan koncert priredila uoči dočeka 2010. godine u Domu sindikata, kada je uz pratnju orkestra Stanislav Binički i brojne goste, podsetila posetioce na nezaboravnu muziku svetskih filmskih hitova. Mina Lazarević će na koncertu koji će po prvi put održati u Madlenianumu (Velika scena), nastupiti sa svojim gostima, glumicom Ivanom Knežević i glumcem Nikolom Bulatovićem, uz pratnju benda.

Glumica Mina Lazarević trenutno radi na ulozi u melodrami DORUČAK KOD TIFANIJA koja će uskoro biti premijerno izvedena takođe na Velikoj sceni Madlenianuma (26. mart). Kuriozitet predstave je činjenica da glumci predvođeni upravo Minom Lazarević, uživo vokalno i instrumentalno izvode dobar deo muzike koju je specijalno za ovu predstavu napisala Aleksandra Kovač. Treba napomenuti da je Mina Lazarević, što je manje poznato, osim glume diplomirala i na odseku za klavir na Fakultetu muzičkih umetnosti.

Mina Lazarević, od nedavno majka trećeg deteta, prvakinja je Pozorišta na Terazijama i repertoar koji će izvoditi 17. aprila u Madlenianumu, veoma joj je blizak, budući da postoje filmske verzije većine mjuzikala u kojima igra.

Publika Madlenianuma, do sada je više puta pokazala ogromno interesovanje za koncerte koje drže upravu naši poznati glumci. Po pravilu, reč je o nastupima za koje se traži karta više.

Povodom ovog koncerta glumica Mina Lazarević kaže:

"Oduvek sam želela da priredim koncert na kome će publika moći da uživa u onome što ja volim da slušam i pevam. Verujem da će im se moj izbor dopasti i da ćemo se skupa uputiti na celovečernje putovanje tokom koga ćemo zaboraviti na sve izvan zidova koncertnog prostora. Očekujem mnogo emocija sa obe strane i nezaboravno veče, kako za mene, tako i za naše posetioce..."

Cene ulaznica koje su već u prodaji iznose 1500 i 2000 dinara. Mogu se kupiti na biletarnicama Madlenianuma u Zemunu i Knez Mihailovij 42 ili rezervisati putem sajta Madlenianuma. 
 
 
Za Vašu pažnju
 
ARZAMAS
„Arzamas je roman o sreći i smrti koje se sudaraju kroz svakodnevni život majke koja odlazi i ćerke koja ostaje...
 

NAGRADNA IGRA

Sve što treba da uradite je da nam pošaljete mail na: redakcija@kudazavikend.com Najbržih dvoje dobijaju po DVE ulaznice. U mailu navesti: Ime, Prezime, mesto i broj telef...

SRODNE TEME

S. Milenković i V. Stefanovski

Koncert ova dva izuzetna umetnika bio je događaj kakav se organizuje jednom u dekadi, ako ne i ređe....

Prvi trejler za film

U četvrtak 30, oktobra premijerno će biti prikazan prvi trejler za film ''Andjeli i demoni'' nastalog prema čuvenom bestse...

Premijera filma "Pink Panter 2"

Premijera filma "Pink Panter 2" će se održati 18. februara u Domu sindikata u Beogradu. U filmu Pink Panter 2, nastavku sve...