Početna » Fun » Web »

KudaCOM.fm internet radio

 
KudaCOM.fm internet radio
Web | dodato 15.12.2009.
Detalji

Programska šema u kratkim crtama izgleda ovako:
Format - *HIT RADIO-STANICA!*
Muzika – *HITOVI, HITOVI, HITOVI!*
Govorni segmenti– *KRATKO, KREATIVNO I OSMIŠLJENO!

 
 

Program KudaCOM.fm radija možete slušati u celom svetu preko interneta. Radio KudaCOM.fm slušaocima nudi raznovrsne muzičke sadržaje, idealne za slušanje uz rad za računarom.

Muzika je pre svega "HITična", bez obzira na to o kom pravcu se radi!
Koncepciju KudaCOM.fm radija osmislili smo prateći programe inostranih radio-stanica i prilagođavajući ih ovom području, kako programski tako i muzički.

KudaCOM.fm radio poseduje mogućnost korišćenja i razvoja sadržaja koje kreira firma "KUDACOM", kao i mogućnost korišćenja agencijskih vesti.
U muzičkom programu KudaCOM.fm radija najvažniji je kvalitet. Muzika je pre svega "HITična", bez obzira na to o kom pravcu se radi! Najzastupljeniji su hitovi ’80-ih, ‘90-ih, u kombinaciji s trenutnim hitovima, što znači da se podjednako puštaju pop, disco, hose, dance, r’n’b i soul. Sve to činimo kako bi Vam radni dan u kancelariji prošao pozitivno i uz osmeh.
Ciljnu grupu slušalaca KudaCOM.fm čini urbana radna populacija, naročito mladi kadrovi. Primarnu ciljnu grupu čine ljudi između 19 godina i 39 godina starosti. 
 
 
Za Vašu pažnju
 
Korešpodencija
Korešpodencija - je rađena prema tekstu Borislava Pekića, čiju dramatizaciju je radio Borislav Mihajlović Mihiz, a sve to u režiji Gorčina Stojanovića koji je u Zvezdara teatru prvi put režirao pre 20 godina....
 

NAGRADNA IGRA

Sve što treba da uradite je da nam pošaljete mail na: redakcija@kudazavikend.com Najbržih dvoje dobijaju po DVE ulaznice. U mailu navesti: Ime, Prezime, mesto i broj telef...

SRODNE TEME

Tinejdžerka prodaje nevinost

Mađarica stara 17 godina odlučila se na ovaj šokantan potez da bi spasila porodičnu kuću....

Održan seminar o oglašavanju

Seminar o oglašavanju na internetu koji je održan u četvrtak 28. januara u Beogradu, privukao je veliku pažnju predstavni...