Početna » Fun » Web »

Novogodišnja ponuda Telenor-a

 
Novogodišnja ponuda Telenor-a
Web | dodato 15.12.2009.
Detalji

 
 

Novogodišnja ponuda Telenor internet paketa.

Popust od 1000 dinara za Telenor Internet pripejd pakete i pet gigabajta besplatnog saobraćaja u postpejd Internet paketu „Ista cena“.

Popust od 1000 dinara očekuje sve koji do 31. januara 2010. postanu vlasnici Telenor pripejd Internet paketa, što znači da je cena tokom praznične promocije 2 990 dinara. Uz Telenor pripejd Internet komplet, pored USB modema i SIM kartice, korisnici dobijaju i tri gigabajta koje mogu da potroše u roku od 60 dana.

Korisnike pripejd Interneta obradovaće i vest da od početka decembra uz Veliku pripejd Internet dopunu dobijaju dvostruko više saobraćaja po istoj ceni - umesto dosadašnjih 1GB sada im je na raspolaganju 2GB.

I postpejd Internet korisnike očekuju pokloni tokom novogodišnje ponude, koja traje do kraja januara. Uz paket „Ista cena“ dobijaju pet gigabajta besplatnog saobraćaja koje mogu da iskoriste tokom šest meseci i to nakon potrošenog besplatnog mesečnog saobraćaja. Na primer, ukoliko korisnik u prvom mesecu potroši sav besplatan saobraćaj, ne mora da se dopunjava već može da nastavi da troši promotivnih 5GB (ukoliko potroši 2GB u prvom mesecu, u sledećem mu preostaje 3GB i tako dok ne potroši sve li dok ne istekne 6 meseci).

Dobrim vestima nije kraj, uz pakete „Ista cena“, „Standard”, „Veliki” i „Ogromni” korisnici na poklon dobijaju i besplatno korišćenje „Kaspersky Internet Security” zaštitnog softvera u periodu od godinu dana.

Telenor je sedmi po veličini svetski mobilni operator na svetu sa 172 miliona korisnika, od čega 2,832 miliona u Srbiji. Ova kompanija uživa ugled inovatora u oblasti mobilne telefonije. Nakon investicije od 1,513 milijardi evra, koja je proglašena i najvećom pojedinačnom investicijom u jugoistočnoj Evropi, Telenor zvanično posluje u Srbiji od 1. septembra 2006. godine.Pogledaj i:

telenor

,

internet

 
 
 
Za Vašu pažnju
 
16. Beogradski salon vina
16. Beogradski salon vina, biće održan 6. i 7. decembra 2019. u hotelu Hyatt Regency...
 

NAGRADNA IGRA

Sve što treba da uradite je da nam pošaljete mail na: redakcija@kudazavikend.com Najbržih dvoje dobijaju po DVE ulaznice. U mailu navesti: Ime, Prezime, mesto i broj telef...

SRODNE TEME

Obeležavanje sajtova po uzrastu

Britanski ministar kulture Endi Bernam izjavio je da internet sajtove treba obeležiti po uzrastu za koji su namenjeni, kao f...

Kako izabrati pravu lozinku

Istaknuti istraživači iz oblasti internet bezbednosti dali su nekoliko savete u vezi sa biranjem prave lozinke za nalog....

Internet Explorer i Firefox gube korisnike

Broj korisnika Internet Explorera je od novembra 2010. opao za oko šest odsto, a u istom periodu od korišćenja Mozille odu...