Početna » Fun » Web »

Novogodišnja ponuda Telenor-a

 
Novogodišnja ponuda Telenor-a
Web | dodato 15.12.2009.
Detalji

 
 

Novogodišnja ponuda Telenor internet paketa.

Popust od 1000 dinara za Telenor Internet pripejd pakete i pet gigabajta besplatnog saobraćaja u postpejd Internet paketu „Ista cena“.

Popust od 1000 dinara očekuje sve koji do 31. januara 2010. postanu vlasnici Telenor pripejd Internet paketa, što znači da je cena tokom praznične promocije 2 990 dinara. Uz Telenor pripejd Internet komplet, pored USB modema i SIM kartice, korisnici dobijaju i tri gigabajta koje mogu da potroše u roku od 60 dana.

Korisnike pripejd Interneta obradovaće i vest da od početka decembra uz Veliku pripejd Internet dopunu dobijaju dvostruko više saobraćaja po istoj ceni - umesto dosadašnjih 1GB sada im je na raspolaganju 2GB.

I postpejd Internet korisnike očekuju pokloni tokom novogodišnje ponude, koja traje do kraja januara. Uz paket „Ista cena“ dobijaju pet gigabajta besplatnog saobraćaja koje mogu da iskoriste tokom šest meseci i to nakon potrošenog besplatnog mesečnog saobraćaja. Na primer, ukoliko korisnik u prvom mesecu potroši sav besplatan saobraćaj, ne mora da se dopunjava već može da nastavi da troši promotivnih 5GB (ukoliko potroši 2GB u prvom mesecu, u sledećem mu preostaje 3GB i tako dok ne potroši sve li dok ne istekne 6 meseci).

Dobrim vestima nije kraj, uz pakete „Ista cena“, „Standard”, „Veliki” i „Ogromni” korisnici na poklon dobijaju i besplatno korišćenje „Kaspersky Internet Security” zaštitnog softvera u periodu od godinu dana.

Telenor je sedmi po veličini svetski mobilni operator na svetu sa 172 miliona korisnika, od čega 2,832 miliona u Srbiji. Ova kompanija uživa ugled inovatora u oblasti mobilne telefonije. Nakon investicije od 1,513 milijardi evra, koja je proglašena i najvećom pojedinačnom investicijom u jugoistočnoj Evropi, Telenor zvanično posluje u Srbiji od 1. septembra 2006. godine.Pogledaj i:

telenor

,

internet

 
 
 
Za Vašu pažnju
 
“Best Buy Automobil u Evropi 2020.”: Opel Corsa
Opel Corsa osvojio prestižnu nagradu „Best Buy Automobil godine u Evropi 2020.”...
 

NAGRADNA IGRA

Sve što treba da uradite je da nam pošaljete mail na: redakcija@kudazavikend.com Najbržih dvoje dobijaju po DVE ulaznice. U mailu navesti: Ime, Prezime, mesto i broj telef...

SRODNE TEME

Tražimmilionera.com

Poljakinje željne života na visokoj nozi, ali bez imalo muke, truda ili, ne daj bože posla, dobile su Internet sajt na koj...

Apple lansirao iOS 5

Na tržište je lansirana najnovija verzija operativnog sistema kompanije Apple - iOS 5 koja donosi 200 noviteta....

Raste popularnost video sajtova

Broj korisnika koji gledaju cele filmove preko Interneta udvostručen je između septembra 2008. i septembra 2009. godine....