Početna » Fun » Web »

Manje struje uz Google PowerMeter

 
Manje struje uz Google PowerMeter
Web | dodato 12.02.2009.
Detalji

Google se nada da će uspeti da sklopi partnerstva s kompanijama koje obezbeđuju električnu energiju, pre nego što za nekoliko meseci ponudi potrošačima PowerMeter.

 
 

Radi se o alatki Google PowerMeter koja će na računaru Internet korisnika pokazivati skoro u realnom vremenu kolika je potrošnja električne energije u njegovom domaćinstvu.

Google PowerMeter trenutno isprobavaju zaposleni u kompaniji Google, tako da još nije dostupan široj javnosti.
Najveći svetski veb pretraživač Google objavio je na svom blogu da radi na informatičkoj alatki koja bi Internet korisnicima trebalo da omogući da smanje potrošnju električne energije u njihovim domovima.

Radi se o alatki Google PowerMeter koja će na računaru Internet korisnika pokazivati skoro u realnom vremenu kolika je potrošnja električne energije u njegovom domaćinstvu, prenela je agencija Rojters.

Google PowerMeter trenutno isprobavaju zaposleni u kompaniji Google, tako da još nije dostupan široj javnosti.

Google se nada da će uspeti da sklopi partnerstva s kompanijama koje obezbeđuju električnu energiju, pre nego što za nekoliko meseci ponudi potrošačima PowerMeter. (Tanjug)Pogledaj i:

google

 
 
 
Za Vašu pažnju
 
ARZAMAS
„Arzamas je roman o sreći i smrti koje se sudaraju kroz svakodnevni život majke koja odlazi i ćerke koja ostaje...
 

NAGRADNA IGRA

Sve što treba da uradite je da nam pošaljete mail na: redakcija@kudazavikend.com Najbržih dvoje dobijaju po DVE ulaznice. U mailu navesti: Ime, Prezime, mesto i broj telef...

SRODNE TEME

Google prikazao Chrome OS

Kompanija Google prikazala je svoj operativni sistem pod nazivom Chrome....

Bing prešišao Yahoo

Internet pretraživač Bing, koji je Microsoft predstavio maja 2009. godine, prvi put je zabeležio veći udeo na svetskom tr...

Blekko konkurencija Google

Beta verzija pretraživača Blekko pušena je u rad u ponedeljak, a cilj tima koji stoji iza ovog projekta je ne samo uobiča...