Početna » Fun » Web »

Carl Icahn kupuje Yahoo ?

 
Carl Icahn kupuje Yahoo ?
Web | dodato 02.12.2008.
Detalji

Na ovu vest su deonice posrnulog Internet diva na berzi čak malo i porasle, što im se i ne dešava baš tako često u zadnje vreme.

 
 

Icahn već od ranije poseduje deonice Yahooa u vrednosti od čak 1,5 milijardi dolara, a očigledno veruje da se i dalje isplati ulagati u ovu kompaniju.

Obzirom na njihovu trenutnu cenu, to je svota od 67 miliona dolara koja je na njih ( potajno ) potrošena u prethodna tri dana.
Prema raznim natpisima na Internetu, otkriveno je da je Carl Icahn, koji je poznat po svojoj ulozi u smenjivanju bivšeg direktora Yahooa Jerryja Yanga, kupio dodatnih sedam miliona deonica Yahooa. Obzirom na njihovu trenutnu cenu, to je svota od 67 miliona dolara koja je na njih ( potajno ) potrošena u prethodna tri dana. Icahn već od ranije poseduje deonice Yahooa u vrednosti od čak 1,5 milijardi dolara, a očigledno veruje da se i dalje isplati ulagati u ovu kompaniju.
Na ovu vest su deonice posrnulog Internet diva na berzi čak malo i porasle, što im se i ne dešava baš tako često u zadnje vreme. (bloggingstocks.com)Pogledaj i:

yahoo

,

carl icahn

 
 
 
Za Vašu pažnju
 
ARZAMAS
„Arzamas je roman o sreći i smrti koje se sudaraju kroz svakodnevni život majke koja odlazi i ćerke koja ostaje...
 

NAGRADNA IGRA

Sve što treba da uradite je da nam pošaljete mail na: redakcija@kudazavikend.com Najbržih dvoje dobijaju po DVE ulaznice. U mailu navesti: Ime, Prezime, mesto i broj telef...

SRODNE TEME

Otpuštena direktorka Yahoo-a

Predsedavajući Upravnog odbora kompanije Yahoo, Roj Bostok, putem telefona otpustio je izvršnu direktorku ove kompanije, Ke...

Carl Icahn kupuje Yahoo ?

Prema raznim natpisima na Internetu, otkriveno je da je Carl Icahn, koji je poznat po svojoj ulozi u smenjivanju bivšeg dire...

Yahoo Japan počinje da koristi Google

Yahoo Japan i Google zadali udarac Microsoftovom Bingu....