Početna » Fun » Web »

Carl Icahn kupuje Yahoo ?

 
Carl Icahn kupuje Yahoo ?
Web | dodato 02.12.2008.
Detalji

Na ovu vest su deonice posrnulog Internet diva na berzi čak malo i porasle, što im se i ne dešava baš tako često u zadnje vreme.

 
 

Icahn već od ranije poseduje deonice Yahooa u vrednosti od čak 1,5 milijardi dolara, a očigledno veruje da se i dalje isplati ulagati u ovu kompaniju.

Obzirom na njihovu trenutnu cenu, to je svota od 67 miliona dolara koja je na njih ( potajno ) potrošena u prethodna tri dana.
Prema raznim natpisima na Internetu, otkriveno je da je Carl Icahn, koji je poznat po svojoj ulozi u smenjivanju bivšeg direktora Yahooa Jerryja Yanga, kupio dodatnih sedam miliona deonica Yahooa. Obzirom na njihovu trenutnu cenu, to je svota od 67 miliona dolara koja je na njih ( potajno ) potrošena u prethodna tri dana. Icahn već od ranije poseduje deonice Yahooa u vrednosti od čak 1,5 milijardi dolara, a očigledno veruje da se i dalje isplati ulagati u ovu kompaniju.
Na ovu vest su deonice posrnulog Internet diva na berzi čak malo i porasle, što im se i ne dešava baš tako često u zadnje vreme. (bloggingstocks.com)Pogledaj i:

yahoo

,

carl icahn

 
 
 
Za Vašu pažnju
 
Crna kutija
Koliko poznajemo one najbliže sa kojima i pored kojih živimo? Šta je istina, a šta tajna?...
 

NAGRADNA IGRA

Sve što treba da uradite je da nam pošaljete mail na: redakcija@kudazavikend.com Najbržih dvoje dobijaju po DVE ulaznice. U mailu navesti: Ime, Prezime, mesto i broj telef...

SRODNE TEME

Japiji vole Gmail, domaćice Yahoo

Mlađe osobe koje se interesuju za tehnologiju mail naloge otvaraju na Gmailu, a Yahoo Mail biraju domaćice....

Udružili se Nokia i Yahoo

Proizvođač mobilnih telefona "Nokia" i internet pretraživač "Jahu" (Yahoo) sklopili su sporazum o saradnji u oblasti inte...

Google i Yahoo ne odustaju od saradnje

Internet pretraživači Google i Yahoo dostavili su američkom ministarstvu pravde novu verziju svog sporazuma o podeli rekla...