Početna » Fun » Web »

Google AdSense for Games

 
Google AdSense for Games
Web | dodato 10.10.2008.
Detalji

Google namerava da oglase u početku plasira u jednostavne flash igre, dok je kasnije planirana integracija u konkretnije naslove za širu publiku poput Froggera i Dance Dance Revolutiona.

 
 

Google-ovi partneri su za početak PlayFish, Mochi Media, Demand Media i Konami, dok su sa oglašivačke strane eSurance, Sprint i Sony Pictures Entertainment.

Google je predstavio beta verziju sistema AdSense namenjenog oglašavanju u igrama.
Google je predstavio beta verziju sistema AdSense namenjenog oglašavanju u igrama. Kompanijin program AdSense for Games je `konačna naplata` 23 miliona dolara vrednog preuzimanja kompanije AdScape Media u februaru prošle godine. Google-ovi partneri su za početak PlayFish, Mochi Media, Demand Media i Konami, dok su sa oglašivačke strane eSurance, Sprint i Sony Pictures Entertainment. Google namerava da oglase u početku plasira u jednostavne flash igre, dok je kasnije planirana integracija u konkretnije naslove za širu publiku poput Froggera i Dance Dance Revolutiona. (news.cnet.com)Pogledaj i:

Google

,

games

 
 
 
Za Vašu pažnju
 
Crna kutija
Koliko poznajemo one najbliže sa kojima i pored kojih živimo? Šta je istina, a šta tajna?...
 

NAGRADNA IGRA

Sve što treba da uradite je da nam pošaljete mail na: redakcija@kudazavikend.com Najbržih dvoje dobijaju po DVE ulaznice. U mailu navesti: Ime, Prezime, mesto i broj telef...

SRODNE TEME

Twitter kreira za Android OS

Evan Williams obelodanio je planove o kreiranju Twitter aplikacije za operativni sistem Android kompanije Google....

Google može da snima po Srbiji

Specijalno vozilo sa kamerom koje po gradovima snima za potrebe Google servisa Street View još nije stiglo u Srbiju, ali či...

Google povukao opasne aplikacije

Google je povukao 21 besplatnu aplikaciju iz svoje veb prodavnice "Android market"....