Početna » Fun » Web »

Blogomanija na Kopu

 
Blogomanija na Kopu
Web | dodato 23.11.2013.
Detalji

Blogomanija 13
od 28. novembra do 01. decembra

 
 

Blogomanija 2013, najveća regionalna konferencija posvećena blogu i internet sadržaju biće održana na Kopaoniku od 28. novembra do 01. decembra, a svojim programom i izborom predavača obećava nezaboravan vikend na Kop-u!

Blogomanija obećava savršen vikend, idealan kratak predah, osveženje koje vam je neophodno da pobednički finiširate poslovnu 2013. godinu i krenete u nove izazove!
Konferencija će okupiti predstavnike svih relevantnih marketinških i PR agencija iz regiona, predstavnike kompanija koje svoje prisustvo grade i na internetu, vlasnike medija, portal i sajtova, programerske i dizajnerske firme, kao i IT profesionalce i ljude sličnih zanimanja, ali i veliki broj mladih koji razmišljaju o karijeri u upravo ovim delatnostima.

Konferenciju će predavanjem otvoriti Dave Trott, predsednik agencije "The Gate London", dobitnik nekoliko prestižnih nagrada, između ostalog i D&AD President’s Award 2004. godine. Osnivač nekoliko agencija, među kojima i GGT-a, Ad Age, 2011.godine proglasio najkreativnijom na svetu!

Poseban deo programa posvećen je "kraljevima sadržaja" koji će sa učesnicima podeliti svoja razmišljanja, objasniti svoj kreativni proces i prisetiti se zanimljivih trenutaka u karijerama.

Osim nekoliko gošći na velikoj sceni, ceo jedan dan biće posvećen damama i temama koje su njima zanimljivije u posebnoj sali za radionice. Tu će biti mesta za Lifestyle teme, do it yourself, fashion, food, foto i druge zanimljive projekte.

Predviđene su i brojne aktivnosti za sve učesnike koji budu hteli da se malo razmrdaju, pa će tako na Blogomaniji'13 biti održani turnir u basketu, časovi joge i zumbe, a biće I raznih drugih aktivnosti.

Ako se već niste spakovali, razmislite još jednom, jer Blogomanija obećava savršen vikend, idealan kratak predah, osveženje koje vam je neophodno da pobednički finiširate poslovnu 2013. godinu i krenete u nove izazove! Ne propustite najveću regionalnu konferenciju o sadržajima na internetu, www.blogomanija.me čeka na vas!

Predviđeno je više od 40 sati vrhunskog programa, a aktuelne informacije i razmena mišljenja IT internet stručnjaka nisu jedino što će Kopaonik napraviti "silicijumskom planinom" krajem novembra. Neko će se pronaći na predavanjima o aktuelnim trendovima u dizajnu sajtova i mobilnih aplikacija, a neko na panelu koji demistifikuje dobre oglasne kampanje na najpoznatijim oglasnim mrežama. Na Blogomaniji će se tragati i za odgovorima zašto različito reagujemo na različite sadržaje, i šta je to što nam je svima slično? Kako tumačiti statistiku i analitiku sajta? Kako zaštititi svoj rad? Zašto neki sadržaji postaju viralni i kako to zapravo funkcioniše?

Osam iznenađujučih činjenica o Facebooku

Facebook je najpopularnija društvena mreža u svetu, sa više od milijardu i dvesta miliona korisnika, od kojih je najmanje 60 procenata aktivnih naloga. Na ovoj mreži nalazi se preko 10 milijardi aplikacija - dakle, na svakog korisnika dolazi 10 aplikacija, i svakog dana stiže ih sve više.

Pred vama je osam iznenađujućih činjenica o ovoj društvenoj mreži. Pogledajte šta se to desi svakog dana na najvećoj društvenoj mreži na svetu:

1. Svakog dana se na Facebook doda više od 350 miliona fotografija! (digitalbuzz)
2. Dodavanje fotografija je ujedno i omiljena aktivnosti Facebook korisnika. (Jeff Bullas)
3. 66,4 procenta kupaca će putem statusa na svom Facebook nalogu obavestiti prijatelje o sniženjima i akcijama! (Crowdtap)
4. 58 odsto korisnika Facebooka očekuje posebne pogodnosti, popuste i pozive na događaje kada postanu fanovi određenog brenda. (Hubspot)
5. Tri četvrtine ukupne interakcije korisnika Facebooka sa objavom stranice desi se unutar prvih 5 sati od momenta objavljivanja statusa. (digitalbuzz)
6. Prosečan “životni vek” objave na Facebooku je 80 minuta. (AllTwitter)
7. Čak 189 miliona Facebook korisnika pristupaju ovoj mreži isključivo putem mobilnog telefona. (Bufferapp Blog)
8. Četvrtina svih Facebook korisnika ne obraća pažnju na podešavanja privatnosti. (Bufferapp Blog)

O ovim činjenicama, ali i brojnim drugim zanimljivostima biće reči na predstojećoj konferenciji Blogomanija, koja se održava od 28. novembra do 1. decembra na Kopaoniku.
Pogledaj i:

blogomanija 13

,

kopaonik

,

kop

 
 
 
 

NAGRADNA IGRA

Sve što treba da uradite je da nam pošaljete mail na: redakcija@kudazavikend.com Najbržih dvoje dobijaju po DVE ulaznice. U mailu navesti: Ime, Prezime, mesto i broj telef...

SRODNE TEME

Dani vrganja na Kopaoniku

Zaljubljenici u prirodu i planinu, u periodu od 9. do 11. septembra, drugu godinu za redom biće u prilici da posete manifest...

Jägermeister zagrejao Kopaonik

U kafiću „Jaram“ na Kopaoniku organizovan je poslednji u nizu za ovu godinu - Jägermeister Party. Za dobro rasploženje...

Blogomanija na Kopu

Blogomanija 2013, najveća regionalna konferencija posvećena blogu i internet sadržaju biće održana na Kopaoniku od 28. n...