Početna » Fun » Web »

Apple lansirao iOS 5

 
Apple lansirao iOS 5
Web | dodato 14.10.2011.
Detalji

U poređenju sa veb sajtom, funkcije na aplikaciji su pojednostavljene, a tri velika dugmeta na vrhu ekrana omogućavaju pristup raznim zabeleškama i razgovorima.

 
 

Na tržište je lansirana najnovija verzija operativnog sistema kompanije Apple - iOS 5 koja donosi 200 noviteta.

Između ostalog, ona će omogućiti sinhronizaciju i bežično skladištenje podataka, brzi pristup fotografijama, sistem za glasovno prepoznavanje i ostale usluge.
POGLEDAJ VIDEO:
http://www.youtube.com/watch?v=7i2_K1T9Tng&feature=player_embedded


Lansiranje nove verzije aplikacije Facebooka za iPhone, međutim, nije prošlo baš uspešno, preneli su francuski elektronski mediji.

Nakon nekoliko neuspešnih pokušaja, korisnici iPhona su konačno mogli da preuzmu aplikaciju. Veliki broj njih je, međutim, bio nezadovoljan jer je morao da pristupi kompletnoj dezinstalaciji da bi mogao da pokrene aplikaciju.

U poređenju sa veb sajtom, funkcije na aplikaciji su pojednostavljene, a tri velika dugmeta na vrhu ekrana omogućavaju pristup raznim zabeleškama i razgovorima, a omogućavaju i prihvatanje prijateljstava.


(Tanjug)Pogledaj i:

apple

,

web

,

internet

,

softver

,

iphone

,

ipad

 
 
 
 

NAGRADNA IGRA

Sve što treba da uradite je da nam pošaljete mail na: redakcija@kudazavikend.com Najbržih dvoje dobijaju po DVE ulaznice. U mailu navesti: Ime, Prezime, mesto i broj telef...

SRODNE TEME

Zašto još nema iPhona 4 u beloj boji?

iPhone 4 u beloj boji, najavljen za kraj jula, nije se pojavio. Iz kompanije "Epl" (Apple) kažu da je razlog odlaganja "dale...

Sve više "klonova" iPad-a

Uspeh kompanije Apple, koja je za manje od dva meseca prodala oko dva miliona tablet (mini-prenosivih) računara iPad....

Pobednik kviza "Klikni bezbedno"

Ministarka za telekomunikacije i informaciono društvo Srbije Jasna Matić uručila je u utorak...