Početna » Fun » Web »

Apple lansirao iOS 5

 
Apple lansirao iOS 5
Web | dodato 14.10.2011.
Detalji

U poređenju sa veb sajtom, funkcije na aplikaciji su pojednostavljene, a tri velika dugmeta na vrhu ekrana omogućavaju pristup raznim zabeleškama i razgovorima.

 
 

Na tržište je lansirana najnovija verzija operativnog sistema kompanije Apple - iOS 5 koja donosi 200 noviteta.

Između ostalog, ona će omogućiti sinhronizaciju i bežično skladištenje podataka, brzi pristup fotografijama, sistem za glasovno prepoznavanje i ostale usluge.
POGLEDAJ VIDEO:
http://www.youtube.com/watch?v=7i2_K1T9Tng&feature=player_embedded


Lansiranje nove verzije aplikacije Facebooka za iPhone, međutim, nije prošlo baš uspešno, preneli su francuski elektronski mediji.

Nakon nekoliko neuspešnih pokušaja, korisnici iPhona su konačno mogli da preuzmu aplikaciju. Veliki broj njih je, međutim, bio nezadovoljan jer je morao da pristupi kompletnoj dezinstalaciji da bi mogao da pokrene aplikaciju.

U poređenju sa veb sajtom, funkcije na aplikaciji su pojednostavljene, a tri velika dugmeta na vrhu ekrana omogućavaju pristup raznim zabeleškama i razgovorima, a omogućavaju i prihvatanje prijateljstava.


(Tanjug)Pogledaj i:

apple

,

web

,

internet

,

softver

,

iphone

,

ipad

 
 
 
Za Vašu pažnju
 
ARZAMAS
„Arzamas je roman o sreći i smrti koje se sudaraju kroz svakodnevni život majke koja odlazi i ćerke koja ostaje...
 

NAGRADNA IGRA

Sve što treba da uradite je da nam pošaljete mail na: redakcija@kudazavikend.com Najbržih dvoje dobijaju po DVE ulaznice. U mailu navesti: Ime, Prezime, mesto i broj telef...

SRODNE TEME

Gledate Google TV

Možda nećemo baš uskoro čuti neku spikerku kako izgovara rečenicu iz naslova, ali je sigurno da vladar interneta ulazi u...

Softver koji "hladi" Sony Vaio

Japanski elektronski gigant "Soni" (Sony) zatražio je od vlasnika prenosivih računara Vaio....

Apple dominira tržištem prenosivih računara

Ukoliko pod prenosivim PC računarima podrazumevamo tablete, notebook i "mini-notebook" računare, Apple je kompanija koja ov...