Početna » Fun » Web »

Novi Ajfon ima malo šansi

 
Novi Ajfon ima malo šansi
Web | dodato 16.08.2011.
Detalji

Stiv Džobs je sada na potezu.

 
 

Ako je verovati ekspertima za mobilne tefone malo ko će posegnuti za Ajfonom 5 pored korejskog Galaksija S II.

Trenutno najmoćniji slim telefon Samsung GALAXY S II koristi platformu Android™ 2.3 Gingerbread, najnoviju verziju mobilnog operativnog sistema koji se najbrže razvija u svetu.
O tome koliko je ovaj telefon moćan govori i činjenica da se u periodu između Aprila i Jula prodavao na svake dve sekunde.

Nova generacija smart telefona uključuje i pristup novim sadržajima i zabavnim priključcima Samsunga kojih ima četiri, a koji su besprekorno integrisani kako bi pružili direktan pristup muzici, igricama, elektronskom čitanju i servisima za društveno umrežavanje.

Sa dual-core procesoroma za aplikacije i povezivanjem putem napredne wireless mreže (HSPA+ 21), Samsung GALAXY S II ima brzinu i moć da pruži radna mobilna svojstva bez premca.

Dual-core procesor za aplikacije nudi neodoljive funkcije kao što su brzo pretraživanje interneta, sposobnost za multi-tasking koja se može uporediti sa onom u PC okruženju, grafika vrhunskog kvaliteta i ultra-brzi 3D korisnički interfejs na velikom ekranu.

Galaksi S II takođe obezbeđuje i besprekoran multitasking, jer se sa aplikacije na aplikaciju prelazi u istom trenutku. Igrice i video sadržaji rade neverovatno brzo i besprekorno, a sve zahvaljujući superiornim perfomansama 3D hardvera.

Uz super-brzu HSPA+ konektivnost, model Galaksi S II omogućava velike brzine preuzimanja podataka putem telefona, a platforma BlueTooth® 3.0+HS značajno smanjuje vreme transfera podataka.

Samsung Galaksi S II opremljen je sa izuzetnom kamerom od 8 megapiksela i kamkorderom od 1080p sa ful HD snimanjem i plejbekom. Pomoću Samsungove patentirane tehnologije AllShare, potrošači mogu da slikaju, stvaraju i dele svoje doživljaje bez imalo napora. 
 
 
Za Vašu pažnju
 
Etno selo Babina Reka
Etno selo Babina Reka se nalazi u lazarevačkoj opštini u sklopu sela Trbušnica......
 

NAGRADNA IGRA

Sve što treba da uradite je da nam pošaljete mail na: redakcija@kudazavikend.com Najbržih dvoje dobijaju po DVE ulaznice. U mailu navesti: Ime, Prezime, mesto i broj telef...

SRODNE TEME

U gradu 22 lažne Eplove prodavnice

Kineske vlasti pronašle su samo u jednom gradu 22 prodavnice koje su pod lažnim logom Epla prodavale replike uređaja te am...

Milion dolara od aplikacija za iPhone

Američka kompanija Apple zarađuje oko milion dolara dnevno samo od prodaje programa za svoj mobilni telefon iPhone putem In...

Sprečite da vas Fejsbuk prati. Evo i kako!

Pročitajte na koji način možete sprečiti i ograničiti prikazivanje oglasa koje vam Fejsbuk šalje i kako da zaustavite d...