Početna » Fun » Web »

Novo na SAE Institutu Beograd

 
Novo na SAE Institutu Beograd
Web | dodato 11.07.2011.
Detalji

Sve informacije o ovom, i predstojećim kursevima ( Film Express i Music Express ) na http://www.belgrade.sae.edu ili na broju telefona : 011.26.26.632.

 
 

Zadovoljstvo nam je da Vam predstavimo novosti SAE Instituta Beograd u skladu najnovijih svetskih trendova.

Ovaj dvodnevni kurs je namenjen svima onima koji bi želelii da se oprobaju u programiranju igara, jednog od najprofitabilnijih poslova današnjice.
Zahvaljujući naprednoj tehnologiji, danas se novac može zaraditi I u virtuelnom svetu. Nije nam potrebna fabrika, reklamiranje na televiziji, dobijanje dozvola i dosadni pregovori sa trgovcima, dobavljačima, menadžerima... Sve što nam treba je računar, iskusni programer i dobra ideja - programiranje igrica je jedan od najunosnijih poslova današnjice! Poslednjih godina sve veću popularnost među igračima imaju MMORPG (massive multiplayer online role-playing game) - masovne kompjuterske igre sa hiljadama igrača koje se igraju preko interneta. Zato smo, na SAE Institutu Beograd I odlučili da, za ovu oblast, zaintersujesmo sve kreativce uvođenjem specijalizovanog kursa – Programiranje Flash igrica.

Da li ste znali da je ….

-Američki Nacionalni fond za umetnost (NEA), koji podržava talentovane umetnike, proglasio video igre formom umetnosti.
- Prva masovna internet igrica bila je Meridijan 59 - pojavila se 1996. godine i postoji i danas.
- Najpopularnije MMPORG igrice su World of Warcraft, Lineage 1 i 2, Star Wars Galaxies, Dungeons & Dragons, Second Life i Everquest 1 i 2.
- On-line igrice se smatraju „zaraznim“ i prosečan igrač provodi 20 sati nedeljno uz kompjuter..
- Najpoznatija igrica je World of Warcraft koji zauzima 52,9% tržišta masovnih on-line igrica. Pojavila se u novembru 2004. godine, posle uspeha „klasičnih“ igrica Warcraft 3 i Warcraft Frozen trone.
- Danas WoW ima 8 miliona igrača širom sveta. Samo u Kini ima 3,5 miliona igrača, i njihov broj stalno raste.
- U Berlinu postoji muzej Kompjuterskih igrica . Ovaj muzej se prostire na čak 670 kvadratnih metara.
- U Beogradu, na SAE Institutu Beograd, postoji kurs Programiranje flash igrica po promotivnoj ceni samo u julu !


Kurs Programiranja Flash igrica na SAE Institutu Beograd!

SAE Institut Beograd objavljuje početak dvodnevnog kursa Programiranja igara po specijalnoj promotivnoj ceni u subotu i nedelju (16.-17.7.2011 ) od 10-17h.

Ovaj dvodnevni kurs je namenjen svima onima koji bi želelii da se oprobaju u programiranju igara, jednog od najprofitabilnijih poslova današnjice. Kurs pokriva osnove programiranja, sintaksu Actionscript-a i realizaciju bazične "Space shooter" igre. Ovaj kurs je praktičnog tipa i svaki polaznik priprema, programira i realizuje igru pod nadzorom stručnog predavača, programera i dizajnera online igrica Srđana Markovića, profesora SAE Instituta Beograd.

Sve informacije o ovom, i predstojećim kursevima ( Film Express i Music Express ) na www.belgrade.sae.edu ili na broju telefona : 011.26.26.632. 
 
 
Za Vašu pažnju
 
Kad su cvetale tikve
Roman Dragoslava Mihajlovića, „Kad su cvetale tikve“ prvi put je objavljen 1968. godine i izazvao je u to vreme značajnu reakciju socijalističkog režima....
 

NAGRADNA IGRA

Sve što treba da uradite je da nam pošaljete mail na: redakcija@kudazavikend.com Najbržih dvoje dobijaju po DVE ulaznice. U mailu navesti: Ime, Prezime, mesto i broj telef...

SRODNE TEME

Kung Fu Panda 2

Poovi snovi su se ostvarili, sada je Zmajski ratnik koji štiti dolinu Mira uz svoje drugare...

Perpetuum Mobile

Otvaranje Summer Stage BitefArtCafe-a...

57. Festival dokumentarnog filma

Na 57. Beogradskom festivalu dokumentarnog i kratkometražnog filma, produkcija Akademije umetnosti predstaviće tri ostvare...