Početna » Fun » Web »

Japiji vole Gmail, domaćice Yahoo

 
Detalji

Osobe koje koriste AOL imaju tendenciju da stavljaju porodicu ispred svega.

 
 

Mlađe osobe koje se interesuju za tehnologiju mail naloge otvaraju na Gmailu, a Yahoo Mail biraju domaćice.

Osobe koje se opredeljuju za Hotmail su obično žene iz predgrađa.
Korisnici Gmaila kompanije Google obično mlađe osobe starosti između 18 i 34 godine koje imaju iPhone, interesuju se za tehnologiju i fakultetski su obrazovane, pokazali su rezultati ankete veb sajta Hunch.

Hunch je kreirao karakteristične profile korisnika različitih usluga elektronske pošte, obavivši analizu navika 70.000 anketiranih osoba i mailova koje one koriste, preneli su francuski elektronski mediji.

Anketa je pokazala i da su korisnici Gmaila pristalice liberalnih političkih struja, često putuju i žive u velikom gradu.

Yahoo, prema rezultatima ankete, više privlači gojazne žene, starosti između 18 i 49 godina koje imaju više dece i nisu zaposlene. One su, takođe, gurmanke i imaju završenu srednju školu.

Osobe koje se opredeljuju za Hotmail su obično žene iz predgrađa, starosti između 18 i 34 godina. Korisnice Hotmaila češće nemaju decu, nisu vernice i pesimistično su raspoložene.

Osobe koje koriste AOL imaju tendenciju da stavljaju porodicu ispred svega, čitaju novine i žive u predgrađu.One slabo putuju i smatraju se ekstrovertnim optimistima.


(Tanjug)Pogledaj i:

web

,

internet

,

gmail

,

yahoo

 
 
 
Za Vašu pažnju
 
Kad su cvetale tikve
Roman Dragoslava Mihajlovića, „Kad su cvetale tikve“ prvi put je objavljen 1968. godine i izazvao je u to vreme značajnu reakciju socijalističkog režima....
 

NAGRADNA IGRA

Sve što treba da uradite je da nam pošaljete mail na: redakcija@kudazavikend.com Najbržih dvoje dobijaju po DVE ulaznice. U mailu navesti: Ime, Prezime, mesto i broj telef...

SRODNE TEME

Google i Yahoo ne odustaju od saradnje

Internet pretraživači Google i Yahoo dostavili su američkom ministarstvu pravde novu verziju svog sporazuma o podeli rekla...

Vatikan: Internet ubija dušu!

„U eri mobilnih telefona i Interneta, teško je štititi ćutanje, i gajiti unutrašnju dimenziju života”, ocenio je por...

Bing prešišao Yahoo

Internet pretraživač Bing, koji je Microsoft predstavio maja 2009. godine, prvi put je zabeležio veći udeo na svetskom tr...