Početna » Fun » Web »

Ne damo podatke iz Gmaila

 
Ne damo podatke iz Gmaila
Web | dodato 12.11.2010.
Detalji

Web pretraživač Google je najavio da će onemogućiti Facebooku i drugim kompanijama, pristup podacima njegovih korisnika.

 
 

Web pretraživač Google je najavio da će onemogućiti Facebooku i drugim kompanijama, pristup podacima njegovih korisnika.

U Facebooku još nisu reagovali na ovaj potez kompanije Google.
Google više neće dozvoljavati automatski unos kontakata korisnika njegovih usluga elektronske pošte, ukoliko ne postoji reciprocitet protoka informacija.

U Googlu optužuju pre svega Facebook, da "crpi" podatke korisnika tog pretraživača, a da ne omogućava pristup podacima svojih korisnika.

To je veliki udarac za najveću društvenu mrežu Facebook i njenih 500 miliona pretplatnika, jer zavisi od usluga elektronske pošte kao što je Google usluga Gmail kako bi pomogla novim korisnicima da pronađu kontakte koji se već nalaze na toj društvenoj mreži.

Radi se, kako smatraju analitičari, o borbi za prevlast na Internet tržištu, iako je veb pretraživač predstavio svoju odluku kao meru koja bi trebalo da omogući korisnicima njegovih usluga elektronske pošte da zadrže kontrolu nad ličnim podacima.

U Facebooku još nisu reagovali na ovaj potez kompanije Google. (Tanjug)



Pogledaj i:

google

,

gmail

,

facebook

,

internet

 
 
 
Za Vašu pažnju
 
Osama - Kasaba u Njujorku
Živopisna i ekspresivna priča o odrastanju, prijateljstvu, ljubavi i ratu u formi romana......
 

NAGRADNA IGRA

Sve što treba da uradite je da nam pošaljete mail na: redakcija@kudazavikend.com Najbržih dvoje dobijaju po DVE ulaznice. U mailu navesti: Ime, Prezime, mesto i broj telef...

SRODNE TEME

Film Majkla Mura besplatno na Internetu

"Slacker uprising" je ime najnovijeg filma režisera poznatog po dokumentarnim filmovima koji kritikuju američki pravosudni ...

Facebook otvorio video kanal

Facebook je otvorio sopstveni video kanal koji služi za promociju noviteta na ovom sajtu, najavu događaja, gostovanje pozna...

Google vam pomaže da se parkirate

Google je ponudio novu aplikaciju za pametne telefone zasnovane na Android platformi, Open Spot, koja vozačima pomaže da pr...