Početna » Fun » Web »

Počeo sa radom novi portal

 
Počeo sa radom novi portal
Web | dodato 19.08.2010.
Detalji

Portal KudaPoAuto.com je vlasništvo firme KUDACOM i deo je grupe portala: KudaZaVikend.com; KudaNaOdmor.com; KudaCOM.fm.
http://www.kudapoauto.com

 
 

Portal KudaPoAuto.com omogućava oglašavanje polovnih i novih vozila.

BRZO, LAKO, JEDNOSTAVNO u tri klika! KudaPoAuto.com
KudaPoAuto.com je četvrti portal u nizu firme KUDACOM koja je najstarija na teritoriji Srbije, i uspešno posluje punih 12 godina u svetu Interneta.

Portal KudaPoAuto.com omogućava oglašavanje polovnih i novih vozila, efikasno povezuje kupce i prodavce. Pruža savete i informacije iz oblasti automobilizma i saobraćaja.

Portal KudaPoAuto.com želi da utiče na unapređenje i razvoj tržišta automobila kroz povećanje korišćenja Interneta u kupoprodaji polovnih ili novih vozila.

Kupcima ovaj portal želi da olakša donošenje prave odluke o kupovini, kroz kreiranje mogućnosti lakog upoređivanja širokog spektra ponude polovnih i novih vozila.

Prodavcima i auto dilerima portal KudaPoAuto.com teži da pomogne u pospešivanju prodaje korišćenjem Interneta u poslovanju i omogući im brže i lakše povezivanje sa kupcima. 
 
 
Za Vašu pažnju
 
Crna kutija
Koliko poznajemo one najbliže sa kojima i pored kojih živimo? Šta je istina, a šta tajna?...
 

NAGRADNA IGRA

Sve što treba da uradite je da nam pošaljete mail na: redakcija@kudazavikend.com Najbržih dvoje dobijaju po DVE ulaznice. U mailu navesti: Ime, Prezime, mesto i broj telef...

SRODNE TEME

Bojan Jevtić

Veče sa Bojanom Jevtićem......

12 uplatnica za registraciju

Beograd - Redovi, brdo papira i teška nervoza sa obe strane šaltera slika je koja je se često viđa prilikom susreta sa ad...

Tragedija na Exit 08 festivalu!

Jedna osoba je preminula dok su dve osobe teško povređene kada je u kampu Exit festivala grana sa obližnjeg drveta pala na...