Početna » Fun » Web »

Počeo sa radom novi portal

 
Počeo sa radom novi portal
Web | dodato 19.08.2010.
Detalji

Portal KudaPoAuto.com je vlasništvo firme KUDACOM i deo je grupe portala: KudaZaVikend.com; KudaNaOdmor.com; KudaCOM.fm.
http://www.kudapoauto.com

 
 

Portal KudaPoAuto.com omogućava oglašavanje polovnih i novih vozila.

BRZO, LAKO, JEDNOSTAVNO u tri klika! KudaPoAuto.com
KudaPoAuto.com je četvrti portal u nizu firme KUDACOM koja je najstarija na teritoriji Srbije, i uspešno posluje punih 12 godina u svetu Interneta.

Portal KudaPoAuto.com omogućava oglašavanje polovnih i novih vozila, efikasno povezuje kupce i prodavce. Pruža savete i informacije iz oblasti automobilizma i saobraćaja.

Portal KudaPoAuto.com želi da utiče na unapređenje i razvoj tržišta automobila kroz povećanje korišćenja Interneta u kupoprodaji polovnih ili novih vozila.

Kupcima ovaj portal želi da olakša donošenje prave odluke o kupovini, kroz kreiranje mogućnosti lakog upoređivanja širokog spektra ponude polovnih i novih vozila.

Prodavcima i auto dilerima portal KudaPoAuto.com teži da pomogne u pospešivanju prodaje korišćenjem Interneta u poslovanju i omogući im brže i lakše povezivanje sa kupcima. 
 
 
Za Vašu pažnju
 
Opel Insignia sa najmodernijim IntelliLux LED® Pixel svetlima
Nova adaptivna IntelliLux LED® Pixel svetla sada imaju 84 LED elementa po jednom faru...
 

NAGRADNA IGRA

Sve što treba da uradite je da nam pošaljete mail na: redakcija@kudazavikend.com Najbržih dvoje dobijaju po DVE ulaznice. U mailu navesti: Ime, Prezime, mesto i broj telef...

SRODNE TEME

Dejvid Bekam kriv za saobraćajku?

Slavni fudbaler se zakucao u vozilo ispred sebe, ali ni on ni njegov sin Bruklin, koji se nalazio u kolima, nisu povređeni....

Gibonni - Toleranca Tour

Želja mnogobrojnih domaćih obožavalaca popularnog kompozitora i pevača Gibonnnija konačno se obistinila!...

Večeras kreće Burn Road to Exit karavan!

Turneja žurki zagrevanja za Exit festival pod imenom BURN ROAD TO EXIT! ...