Početna » Fun » Web »

Microsoft Office 2010

 
Microsoft Office 2010
Web | dodato 03.06.2010.
Detalji

Više informacija o događaju i uslovima takmičenja može se saznati http://www.microsoftsrb.rs/office2010/

 
 

Novi Microsoft Office paket u verziji za 2010. godinu od 15. juna biće dostupan svim korisnicima.

Sve na jednom mestu...
Na oficijelnom sajtu Microsofta može se preuzeti besplatna beta verzija novog Office programa, a u američkoj kompaniji tvrde da ona donosi više od 100 novih poboljšanja funkcija.

U fokusu novog Office-a su efikasniji rad, efektnije korišćenje Web aplikacija i olakšana saradnja sa drugim korisnicima.

Oficijelno četrnaesta verzija Office programa biće prva koja će imati i 64-bitno izdanje, poboljšan je novi toolbar (ribbon) koji je uveden u sve programe paketa (Publisher i Outlook takođe) a dizajn je osvežen i u skladu je sa stilom Windowsa 7.

Dve aplikacije koje se najviše koriste - Word i Excel, doživele su brojna poboljšanja, ali razvijena iz već postojećih ranijih verzija.

U suštini, promena koje Office 2010 donosi nisu previše primetne, jer se uglavnom zasnivaju na u poboljšanjima i zamenama postojećih opcija.

Naravno, ovo se sve odnosi na beta verziju koja nije potpuno kompletna, a pravi sud očekuje se kada oficijelna verzija ugleda svetlost dana.

Kako bi obeležio objavljivanje novog Office paketa, Microsoftov ogranak u Srbiji za 15. jun planira zabavno takmičenje za ljubitelje fudbala i igrica, u igranju fudbala na Xbox konzoli.

Takmičenje se održava 15. juna sa početkom u 16 sati, u Microsoft korneru, na 2. spratu tržnog centra "Ušće".

Tom prilikom svi zainteresovani će biti u prilici i da među prvima isprobaju i novi Office 2010. 
 
 
Za Vašu pažnju
 
Moj deda je aut
Komad "Moj deda je aut" dekonstruiše porodične odnose i ispituje granice isključivosti i razumevanja....
 

NAGRADNA IGRA

Sve što treba da uradite je da nam pošaljete mail na: redakcija@kudazavikend.com Najbržih dvoje dobijaju po DVE ulaznice. U mailu navesti: Ime, Prezime, mesto i broj telef...

SRODNE TEME

Microsoft predstavio tablet Surface

Glasine su bile tačne, Microsoft je predstavio svoj tablet pod nazivom Surface....

Nokia predstavila Smart Networks

Kompanija Nokia Siemens Networks predstavila je rešenje Smart Networks, koje korisnicima novih smart uređaja omogućava da ...

Facebook duplirao prihod u prvoj polovini 2011

Rastuća popularnost među oglašivačima i 750 miliona posetilaca uradila je svoje - Facebook je duplirao prihod na 1.6 mili...