Početna » Fun » Web »

Android će dobiti Flash podršku

 
Android će dobiti Flash podršku
Web | dodato 30.04.2010.
Detalji

Flash Player se koristi u brojnim aplikacijama na vebu koje uključuju različite igre.

 
 

Ali će zato svu svoju pažnju usmeriti na Android operativni sistem kompanije Google.

Google = Android
Adobe je odlučio da ne razvija Flash za iPhone i iPad uređaje, ali će zato svu svoju pažnju usmeriti na Android operativni sistem kompanije Google.

Jedan od razvojnih inženjera Android platforme objavio je da će Flas biti integrisan u jednu od narednih verzija ovog operativnog sistena otvorenog koda.

U pitanju je verzija 2.2, ali za sada nije poznato da li će i mobilni telefoni sa Androidom imati instaliranu novu tehnologiju.

Flash Player se koristi u brojnim aplikacijama na vebu koje uključuju različite igre, pregled video materijala, animacija, različitog softvera i drugog.

Google je svoje simpatije mkoje gaji prema kompaniji Adobe potvrdio kada je integrisao Flash Player u svoj veb čitač Chrome. (MONDO)Pogledaj i:

google

,

android

,

flash

,

adobe

,

web

,

internet

 
 
 
Za Vašu pažnju
 
Crna kutija
Koliko poznajemo one najbliže sa kojima i pored kojih živimo? Šta je istina, a šta tajna?...
 

NAGRADNA IGRA

Sve što treba da uradite je da nam pošaljete mail na: redakcija@kudazavikend.com Najbržih dvoje dobijaju po DVE ulaznice. U mailu navesti: Ime, Prezime, mesto i broj telef...

SRODNE TEME

Izblamiraj komšiju na Internetu

Gradske vlasti u Redingu pokrenule su sajt na koji možete postaviti sliku komšijine ružne ili zapuštene kuće....

„Gugl” otkrio plantažu marihuane

Policija u Švajcerskoj slučajno je, koristeći „Guglov” servis za satelitsko mapiranje Zemlje, otkrila plantažu marihu...

"Gugl" kupuje "Motorolu"

Kompanije "Gugl" i "Motorola Mobiliti Holdings" objavili su danas da su u toku završni pregovori posle kojih će biti zaklju...