Početna » Fun » Web »

Pobednik kviza "Klikni bezbedno"

 
Pobednik kviza
Web | dodato 05.04.2010.
Detalji

Portali KudaZaVikend.com i KudaNaOdmor.com su ponosni medijski partneri akcije http://www.kliknibezbedno.rs

 
 

Ministarka za telekomunikacije i informaciono društvo Srbije Jasna Matić uručila je u utorak učenicima Osnovno škole "Vuk Karadžić" nagradu.

Nagrada za prvo mesto na kvizu "Klikni bezbedno"
Ministarka za telekomunikacije i informaciono društvo Srbije Jasna Matić uručila je u utorak učenicima Osnovno škole "Vuk Karadžić" iz leskovačkog sela Pečenjevci nagradu za prvo mesto na kvizu "Klikni bezbedno".

Učenici te škole od četvrtog do osmog razreda su za pobedu u prvoj nedelji takmičenja u kvizu o bezbednosti dece na internetu dobili video projektor i laptop.

"Bili ste ubedljivo najbolji od sve dece u Srbiji i imali ste najveću prosečnu ocenu u rešavanju kviza, što znači da znate kako treba da se ponašate na internetu i da vas nije mrzelo da rešite naš kviz", rekla je Matićeva, uručujući nagradu.

Da bi škola mogla da učestvuje u kvizu neophodno je da najmanje 10 učenika iz te škole reši kviz, a na kraju svake nagradne sedmice škola sa najvećim brojem ostavrenih bodova dobiće laptop i projektor.

Kviz "Klikni bezbedno" će trajati do kraja školske godine. (Beta) 
 
 
Za Vašu pažnju
 
Sveti Trifun 2020.
Manifestacija "Sveti Trifun 2020", uz podršku Udruženja vinara Beograda......
 

NAGRADNA IGRA

Sve što treba da uradite je da nam pošaljete mail na: redakcija@kudazavikend.com Najbržih dvoje dobijaju po DVE ulaznice. U mailu navesti: Ime, Prezime, mesto i broj telef...

SRODNE TEME

Idealan broj prijatelja na Facebooku...

... je 150. Čovek ne može da razvije bližu vezu sa više od 150 osoba....

Novogodišnja ponuda Telenor-a

Novogodišnja ponuda Telenor internet paketa......

Monitor sa posebnom polarizovanom tehnologijom

Kompanija "LG lektroniks" razvila je novi "sinema" trodimenzionalni (3D) monitor i televizijski monitor, koji koriste posebnu...