Početna » Fun » Web »

Pobednik kviza "Klikni bezbedno"

 
Pobednik kviza
Web | dodato 05.04.2010.
Detalji

Portali KudaZaVikend.com i KudaNaOdmor.com su ponosni medijski partneri akcije http://www.kliknibezbedno.rs

 
 

Ministarka za telekomunikacije i informaciono društvo Srbije Jasna Matić uručila je u utorak učenicima Osnovno škole "Vuk Karadžić" nagradu.

Nagrada za prvo mesto na kvizu "Klikni bezbedno"
Ministarka za telekomunikacije i informaciono društvo Srbije Jasna Matić uručila je u utorak učenicima Osnovno škole "Vuk Karadžić" iz leskovačkog sela Pečenjevci nagradu za prvo mesto na kvizu "Klikni bezbedno".

Učenici te škole od četvrtog do osmog razreda su za pobedu u prvoj nedelji takmičenja u kvizu o bezbednosti dece na internetu dobili video projektor i laptop.

"Bili ste ubedljivo najbolji od sve dece u Srbiji i imali ste najveću prosečnu ocenu u rešavanju kviza, što znači da znate kako treba da se ponašate na internetu i da vas nije mrzelo da rešite naš kviz", rekla je Matićeva, uručujući nagradu.

Da bi škola mogla da učestvuje u kvizu neophodno je da najmanje 10 učenika iz te škole reši kviz, a na kraju svake nagradne sedmice škola sa najvećim brojem ostavrenih bodova dobiće laptop i projektor.

Kviz "Klikni bezbedno" će trajati do kraja školske godine. (Beta) 
 
 
Za Vašu pažnju
 
Crna kutija
Koliko poznajemo one najbliže sa kojima i pored kojih živimo? Šta je istina, a šta tajna?...
 

NAGRADNA IGRA

Sve što treba da uradite je da nam pošaljete mail na: redakcija@kudazavikend.com Najbržih dvoje dobijaju po DVE ulaznice. U mailu navesti: Ime, Prezime, mesto i broj telef...

SRODNE TEME

Idealan broj prijatelja na Facebooku...

... je 150. Čovek ne može da razvije bližu vezu sa više od 150 osoba....

Smartphone aplikacija za miran san

U Japanu je predstavljena nova aplikacija namenjena smatphone modelima mobilnih telefona čiji je cilj da unapredi kvantitet ...

Koliko vredi internet pretrazivanje?

Pretraživanje interneta proizvelo je 2009. u celom svetu novu ekonomsku vrednost od 780 milijardi dolara, otkrio je McKinsey...