Početna » Fun » Web »

Nominovan Telenorov WAP portal

 
Nominovan Telenorov WAP portal
Web | dodato 21.04.2008.
Detalji

Meffy Mobile Entertainment Awards 2008

 
 

Kompanija Telenor Srbija nominovana je za prestižnu nagradu “Mefi” (Meffy) kao najbolji mobilni operator na novim tržištima za Telenor WAP portal i sadržaje ”Telenor Muzika” i ”Gaming”.

Pored Telenora nominovano je još pet kompanija za ovu nagradu, a pobednik će biti poznat na svečanoj dodeli Meffy nagrada 8. maja u Kanu.

Ove godine organizator Forum mobilne zabave (Mobile Entertainment Forum - MEF) primio je rekordan broj prijava iz 21 zemlje, a tokom svečane dodele očekuje se prisustvo 500 gostiju i novinara.

Prošle godine, norveški Telenor osvojio je Mefi nagradu u Monte Karlu kao najbolji operator u prilagođavanju mobilnih sadržaja svojim korisnicima.

Mefi nagradu dodeljuje Forum mobilne zabave (MEF) koji uključuje više od 150 organizacija iz mobilne industrije, uključujući isporučioce sadržaja za mobilne telefone, operatore i druge. Nagrada Mefi ustanovljena je 2004.Pogledaj i:

telenor

 
 
 
Za Vašu pažnju
 
ARZAMAS
„Arzamas je roman o sreći i smrti koje se sudaraju kroz svakodnevni život majke koja odlazi i ćerke koja ostaje...
 

NAGRADNA IGRA

Sve što treba da uradite je da nam pošaljete mail na: redakcija@kudazavikend.com Najbržih dvoje dobijaju po DVE ulaznice. U mailu navesti: Ime, Prezime, mesto i broj telef...

SRODNE TEME

Naručivanje vesti putem SMS-a

Svi korisnici Telenorove usluge "Moj Meni *111#" od sada mogu da naručuju i biraju vesti i informacije iz oblasti sporta, po...

Telenor : GPS sistem

Telenor omogucava pozicioniranje i pracenje vozila putem GPS sistema....

Nova Telenorova prodavnica

Telenorova pilot prodavnica odlikuje se modernim dizajnom, jasno podeljenim po vrstama ponude, a kupci će biti u mogućnosti...