Početna » Fun » Hi-tech »

Harmonija Logitech-a

 
Harmonija Logitech-a
Hi-tech | dodato 24.12.2009.
Detalji

Logitech Harmony® One je dostupan po maloprodajnoj ceni od 199 evra

 
 

Logitech donosi harmoniju u vreme praznika.

“Ohrabujuće je čuti da će biti mirnije u dnevnim sobama ove godine!”
Idealna slika familije okupljene na prazničnoj večeri uz propratni program na televiziji, ume da bude pokvarena raspravom oko daljinskog upravljača. Istraživanje sprovedeno od strane kompanije Logitech ipak daje tračak nade za harmonične praznike, bar kada je daljinski upravljač u pitanju. Oko 87 odsto Evropljana više voli da pregovara, deli ili prepusti kontrolu zabavnih uređaja jednom članu porodice, nego da se svađa oko toga.

Ove godine familije širom Evrope deluju posvećenije harmoničnim praznicima bez svađe oko daljinskog upravljača televizora. Prema istrživanju kompanije Logitech, koje je sproveo Lightspeed Research, samo četiri odsto Evropljana će izabrati raspravu oko kontrole daljinskog upravljača. Oko 20 odsto će pokušati da pregovara da bi dobili kontrolu bar tokom dela večeri, a svaki četvrti se uopšte neće truditi da dobije kontrolu nad daljinskim upravljačem.

Preostalih 43 odsto učesnika varira u odgovorima, većina se dogovara šta će gledati i deli kontrolu, iako neki imaju opširnije odgovore o harmoničnom domaćinstvu. Jedan ispitanik je priznao, “Mačka sa kojom živim još uvek ne ume da koristi daljinski upravljač.”, a drugi je izjavio “Ja svom partneru dajem piće da bi zaspao.”

Logitech-ovo istraživanje takođe pita ispitanike koje dugme bi dodali na svoj idealni daljinski. Pranje sudova je izbilo na prvo mesto, preko 40 odsto Evropljana bi najradije premotali unapred ovu obavezu. Na drugom mestu je zahtev da se familija pauzira posle praznične večere. Neke druge želje su se odnosile na harmoničniju za praznike, mir, ljubav, i naravno sneg.

“Logitech je sproveo redovno istraživanje o tome kako korisnici koriste daljinske upravljače u svom domaćinstvu, pogotovo u vreme praznika kada ljudi provode vreme uz televiziju i druge vidove zabave,” rekao je Michel Landman, menadžer proizvoda za Harmony napredne daljinske upravljače kompanije Logitech za Evropu. “Ohrabujuće je čuti da će biti mirnije u dnevnim sobama ove godine!”

“Voleli bismo da prisustvo Harmony daljinskih upravljača u domaćinstvima širom Evrope doprinosi na neki skroman način mirnijoj prazničnoj atmosferi. Potrebno je pritisnuti samo jedno dugme da bi se kontrolisali svi uređaji i gledao TV, slušala muzika, igrale igre ili uživalo u filmu!”

Nije potrebna komplikovana lista i dugo objašnjenje o tome kako koristiti sistem za kućnu zabavu. Harmony familija daljinskih upravljača pojednostavljuje kontrolu upotrebom sistema jedno dugme za željene aktivnost. Logitech Harmony® One daljinski upravljač je dostupan po maloprodajnoj ceni od 199 evra, i omogućava gledanje omiljenog filma, slušanje muzike, igranje igre ili uživanje u omiljenom programu, pritiskom samo jednog dugmeta.

Evropske statistike:

* 20 odsto Evropljana će pokušati da pregovorima dodju do kotrole daljinskog upravljača barem tokom dela večeri
* Svaki četvrti neće ni probati da osvoji kontrolu nad daljinskim
* Pet odsto će pokušati da flertuje da bi došli do daljinskog upravljača
* Četiri odsto Evropljana će izabrati da se posvađa da bi došli do daljinskog
* 40 odsto bi volelo dugme za premotavanje dela večeri koji se tiče pranja sudova
* 19 odsto bi rado pauziralo familiju bar na 20 minuta posle praznične večere
* A skoro svaki deseti (oko 9 odsto) bi utišao decu na sat vremena

Logitech je svetski lider na tržištu periferija i bežičnih uređaja i vodeći inovator u oblastima upravljanja računarima, internet komunikaciji, digitalnoj muzici, kućnoj zabavi i gejmingu. Osnovan 1981, Logitech International je švajcarska kompanija čije se akcije nalaze na SWX Swiss Exchange (LOGN) i Nasdaq Global Select Market (LOGI) berzama.Pogledaj i:

logitech

,

daljinski

 
 
 
Za Vašu pažnju
 
Etno selo Babina Reka
Etno selo Babina Reka se nalazi u lazarevačkoj opštini u sklopu sela Trbušnica......
 

NAGRADNA IGRA

Sve što treba da uradite je da nam pošaljete mail na: redakcija@kudazavikend.com Najbržih dvoje dobijaju po DVE ulaznice. U mailu navesti: Ime, Prezime, mesto i broj telef...

SRODNE TEME

Logitech lansira kućište za Google TV

Švajcarska kompanija Logitech je objavila da će 6. oktobra lansirati kućište pod nazivom Revue, koje će omogućiti prist...

Logitech web kamera za Mac računare

Logitech je predstavio svoju prvu web kameru za Mac® računare. Nova Logitech® QuickCam® Vision Pro web kamera za Mac rač...

Logitech Wireless Desktop

Bez obzira da li je potrebno proveriti e-mail ili postaviti novi status na Facebook ili samo obaviti malo onlajn kupovine, va...