Početna » Fun » Hi-tech »

Queen dostupan na Logitech plejeru

 
Detalji

Queen Absolute Radio je dobar primer visoko kvalitetne kombinacije muzike, priče i džinglova koje GOOM Radio nudi putem interneta publici od preko četiri miliona slušalaca.

 
 

Kompanija Logitech predstavila je novi Queen Absolute Radio stream na svojoj nagrađivanoj familiji Logitech Squeezebox™ Wi-Fi muzičkih plejera.

Počevši od danas, Logitech je dodao podršku u SAD, Francuskoj i Nemačkoj za sve GOOM muzičke servise, za sve Squeezebox Wi-Fi muzičke plejere.
Predstavljen u saradnji sa rok grupom Queen, sa GOOM Radio® servisom, ovaj jedinstveni stream dostupan je ekskluzivno za Logitech Squeezebox Radio uređaju pre nego što se album pojavi u prodavnicama sredinom novembra.

Queen Absolute Radio je dobar primer visoko kvalitetne kombinacije muzike, priče i džinglova koje GOOM Radio nudi putem interneta publici od preko četiri miliona slušalaca. Queen Absolute Radio kombinuje ceo opus legendarnih hitova sa džinglovima, kao i sa audio klipovima u kojima Brian May i Roger Taylor pričaju o pesmama koje se nalaze na albumu Absolute Greatest. Svaki vlasnik Logitech Squeezebox muzičkog plejera može da uživa u radio stream-u bez obzira gde se nalazi na svetu.

Počevši od danas, Logitech je dodao podršku u SAD, Francuskoj i Nemačkoj za sve GOOM muzičke servise, za sve Squeezebox Wi-Fi muzičke plejere.
“GOOM Radio je uzbudljiv primer naprednog digitalnog radija i veoma smo zadovoljni što ćemo ga dodati u širok izbor muzičkih servisa dostupnih preko Logitech Squeezebox Wi-Fi muzičkih plejera.” rekao je Matt Cuson, direktor poslovnog razvoja Streaming Media poslovne jedinice kompanije Logitech. “Takođe smo uzbuđeni da ponudimo Queen Absolute Radio slušaocima širom sveta, u saradnji sa GOOM servisom i grupom Queen, koja je probijala granice u muzici poslednjih dvadeset godina.”

Novi album grupe Queen, Absolute Greatest, je trenutno dostupan ekskluzivno na Logitech Squeezebox Radio plejeru u periodu od dve nedelje, omogućavajući da ceo album, reči i audio komentari za svaku od pesama koje su dali Brian May i Roger Taylor, kao i seriju fotografija grupe Queen koje su dostupne po prvi put. Queen Absolute Radio, powered by GOOM, znači da je moguće nastaviti u uživanju u muzici sa albuma Absolute Greatest kao i dodatno slušati kada ekskluzivni period prođe i album se pojavi u prodaji. (16. novembra u Evropi, a 17. novembra u SAD).

Logitech Squeezebox Wi-Fi muzički plejeri omogućavaju jednostavan, intuitivan pristup beskonačnom muzičkom izboru, uključujući i internet radio, kao i ličnoj kolekciji digitalnih muzičkih fajlova i raznim muzičkim servisima poput Last.fm™, Napster®, Pandora® i od sada GOOM Radio. Svi proizvodi u Logitech Squeezebox liniji lako se povezuju na postojeću kućnu mrežu.
 
 
 
Za Vašu pažnju
 
Moskvičem do pakla
Drama “Moskvičem do pakla” građena je na autentičnoj priči o mladiću koji je u saobraćajnoj nesreći izgubio devojku....
 

NAGRADNA IGRA

Sve što treba da uradite je da nam pošaljete mail na: redakcija@kudazavikend.com Najbržih dvoje dobijaju po DVE ulaznice. U mailu navesti: Ime, Prezime, mesto i broj telef...

SRODNE TEME

Time&Space

Time&Space na engleskom znači "vreme i prostor". U ovom slučaju jasno se misli na radno vreme i tehničko osiguranje – č...

Samsung predstavlja Saru Cang

Kompanija Samsung Electronics omogućila je održavanje koncerta najpoznatije violinistkinje korejskog porekla, Sare Čang (S...

Tržište vredno 34 milijarde dolara

Sastoji se od Cisco Unified Communications, Cisco TelePresence i nove Web 2.0 aplikacione platforme, koji koriste mrežu kao ...