Početna » Fun » Hi-tech »

Brzi Samsung Jet u ponudi Telenora

 
Detalji

Brzom pregledu video zapisa, bez zastoja, doprinosi AMOLED ekran, osetljiv na dodir, koji tri puta brže od klasičnog prenosi sliku.

 
 

Trenutno najbrži telefon na tržištu „samsung džet“ (Samsung Jet) od danas je u ponudi Telenora.

Ovaj multimedijalni uređaj sadrži i kameru od 5,0 megapiksela, muzički plejer, FM radio i sve vrste bežičnih konekcija.
Namenjen je prvenstveno poslovnim ljudima kojima je potrebna brza mobilna kancelarija. Za sve ostale korisnike privlačan je zbog mogućnosti da svoje jahu (yahoo) i dži mejl (gmail) naloge proveraju preko njega.

„Pametniji od najpametnijeg telefona“, sa procesorom brzine 800 MHz, „Samsung džet“ objedinjuje napredne funkcije „pametnih telefona“ i lakoću korišćenja standardnih mobilnih telefona, obavljajući zadate funkcije čak 30 odsto brže nego oni.

Brzom pregledu video zapisa, bez zastoja, doprinosi AMOLED ekran, osetljiv na dodir, koji tri puta brže od klasičnog prenosi sliku. Jednostavan za rukovanje, telefon vibrira u znak prihvatanja naredbe, a jednim dodirom može se promeniti izgled ekrana koji je korisnik prethodno kreirao. Na pozadinu se mogu postaviti vidžeti, čime je sam meni znatno dostupniji.

Ovaj multimedijalni uređaj sadrži i kameru od 5,0 megapiksela, muzički plejer, FM radio i sve vrste bežičnih konekcija.
„Samsung džet“ može se nabaviti uz Telenorove tarifne pakete, a uz dvogodišnji ugovor dobija se 5 gigabajta besplatnog saobraćaja mesečno, u narednih šest meseci.
 
 
 
Za Vašu pažnju
 
Klaustrofobična komedija
Klaustrofobična komedija napisana je 1986. a praizvedbu je imala 6.11. 1987. u režiji Dušana Kovačevića......
 

NAGRADNA IGRA

Sve što treba da uradite je da nam pošaljete mail na: redakcija@kudazavikend.com Najbržih dvoje dobijaju po DVE ulaznice. U mailu navesti: Ime, Prezime, mesto i broj telef...

SRODNE TEME

„i-real”, mali pametnjaković

Ako se izgubite na aerodromu u Nagoji u Japanu, ne paničite – pronaćiće vas „i-real”!...

Microsoft predstavio tablet Surface

Glasine su bile tačne, Microsoft je predstavio svoj tablet pod nazivom Surface....

Zašto je Telenor pravi izbor?

Svakom postpejd korisniku prelazak u Telenorovu mrežu omogućava brojne pogodnosti, posebno zahvaljujući paketima iz „Pre...