Početna » Fun » Hi-tech »

Obavezni elementi za zenu sa stilom

 
Detalji

S ugrađenim alatkama za blogovanje i Tviter moguće je ostati u kontaktu s prijateljima i pratiti najnovije vesti u sobi, lokalnom kafeu ili na putu do posla.

 
 

Komapnija HP i dvoje svetski priznatih dizajnera rade zajedno na kreiranju specijalnih izdanja prenosivih računara.

HP Mini 110 iz studija Torda Bontjea biće dostupan na našem tržištu od novembra 2009. po očekivanoj maloprodajnoj ceni od oko 360(1) evra.
Poznati dizajner Tord Bontje unosi svoj jedinstveni spoj dizajna i emocija u HP Mini 110, a modna dizajnerka Vivijen Tem drugi put kreira za HP.

Sa stilom inspirisanim prirodom koji privlači poglede, veličine10,1 inča, HP Mini 110 iz studija Torda Bontjea idealan je za žene koje vole dizajn i imaju svest o zaštiti životne sredine. Izrađen je pomoću HP Imprint 3D tehnologije (tehnologija trodimenzionalne površine na računaru, prva ove vrste u industriji) koja koristi više slojeva da bi izgledalo kao da štampa na površini računara lebdi i baca senku na donji sloj dajući jedinstveni efekat dubine.

Mini je ukrašen florom koja se delikatno savija oko ugroženih životinja i prostire se do tačpeda. Otkrivanje ugroženih životinjskih vrsta skrivenih u višeslojnom 3D dizajnu je kao ekspedicija na četiri strane sveta. Korišćena je bela boja sa sedefastim akcentima, koja daje lep i elegantan izgled računaru čineći ga prigodnim za svaku situaciju.

Izrađen je od materijala koji ne ugrožavaju životnu sredinu, a pakovanje i dokumentacija su štampani bojom na bazi soje. Kutija, zaštita u kutiji i uputstvo su naparavljeni od 100 odsto recikliranih materijala.
Težak svega 1kg, debljine oko 2,5cm, s tastaturom koja je 92 odsto pune tastature, HP Mini 110 iz studija Torda Bontjea je računar koji se samo poželeti može.

S ugrađenim alatkama za blogovanje i Tviter moguće je ostati u kontaktu s prijateljima i pratiti najnovije vesti u sobi, lokalnom kafeu ili na putu do posla.
Uz računar dolazi i zaštitna torbica izrađena od organskog pamuka, 15 slika za desktop, animirani skrinsejver i ikonice koje je dizajnirao Bontje. Opcioni odgovarajući bežični miš koji ne sadrži PVC i torba izrađena od prirodnih materijala su takođe dostupni i upotpunjuju izgled računara.

HP Mini 110 iz studija Torda Bontjea biće dostupan na našem tržištu od novembra 2009. po očekivanoj maloprodajnoj ceni od oko 360(1) evra.

Novi dizajn Vivijen Tem prati uspešnu saradnju na njenom “China Chic” stilu lansiranom na prošlogodišnjoj modnoj reviji za jesen 2008. Novi dizajn oslikava novu kolekciju Vivijen Tem za proleće/leto 2010. koja je predstavljena na Brajant Park modnoj reviji u Njujorku početkom septembra. Kolekcija je inspirisana pedesetogodišnjicom kineskog baleta i fokusira se na priču o romansi, nezavisnosti, slobodi i transformaciji. Šeme i oblici izvedeni iz njene najnovije kolekcije, predstavljaju prelepo dizajnirane leptire u pastelnim tonovima.

Novi Vivijen Tem računar biće dostupan početkom 2010. godine u Evropi, Bliskom Istoku i Africi.
 
 
 
 

NAGRADNA IGRA

Sve što treba da uradite je da nam pošaljete mail na: redakcija@kudazavikend.com Najbržih dvoje dobijaju po DVE ulaznice. U mailu navesti: Ime, Prezime, mesto i broj telef...

SRODNE TEME

Koji vam uređaj treba?

Laptop, netbook, od 10, 15, 17 inča, gigabajti, gigaherci... Za prosečnog kupci koji je krenuo po svoj prvi laptop previše...

Novi disk večno čuva podatke

Novoosnovana kompanija Millenniata i kompanija LG planiraju da uskoro ponude novi optički disk i odgovarajući pisač/čita...

Eko-robot ubija koksaki

Boriša Milekić (51), pronalazač ili izumitelj, kako on sebe naziva, napravio je robota koji čisti ventilacione odvode kli...