Početna » Fun » Hi-tech »

Logitech kontroleri za Guitar Hero

 
Detalji

Logitech nije samo replicirao tipične bubnjeve.

 
 

Šireći liniju vrhunskih muzičkih kontrolera za Guitar Hero igrače, Logitech predstavlja Wireless Guitar i Wireless Drum kontrolere za Xbox 360 i Wii.

Logitech Wireless Drum kontroleri za Xbox 360 i Wii sadrže tri potpuno podesiva pada i dva pada za činele.
Svi kontroleri su napravljeni od visoko kvalitetnih materijala koji se očekuju kod pravih instrumenata, a dizajnirani su tako da iskoriste sve mogućnosti koje su predstavljene u poslednjim izdanjima Guitar Hero igara, kao što su Guitar Hero® 5 i igra Band Hero™ koja će uskoro biti predstavljena.

Logitech Wireless Guitar kontroleri za Xbox 360 i Wii izrađeni su od sličnih materijala kao prava gitara – uključujući vrat od javora, fingerboard od ružinog drveta i metalne pragove. Wireless Guitar Controller poseduje izuzetno tih strum bar i tastere na pragovima napravljenih uz pomoć tehnologije koja se nalazi i u nagrađivanim Logitech tastaturama, tako da je moguće nesmetano se posvetiti sviranju. Na kontroleru za gitaru takođe se nalazi slajder osetljiv na dodir, koji se nalazi na vratu i omogućava skupljanje poena tapingom. Kontroler omogućava nesmetano džemiranje sa razdaljine do 10 metara od konzole.

Bitno je i dobro izgledati dok se šreduje, tako da će Wireless Guitar Controller za Xbox 360 biti dostupan sa primamljivim narandžastim finišom i sjajno belom maskom, dok je novi Wireless Guitar kontroler za Wii obojen u belo sa crnom maskom na telu.

Logitech Wireless Drum kontroleri za Xbox 360 i Wii sadrže tri potpuno podesiva pada i dva pada za činele. Svaki od delova se mogu postaviti tako da odgovaraju korisniku po visini i stilu sviranja. Uz realistični osećaj tokom sviranja, Logitech Wireless Drum Controller obezbeđuje i bešuman rad, dobar odziv padova, koji neće odvlačiti pažnju sa muzike uz potpunu kontrolu svih funkcija novih Guitar Hero igara.

Logitech nije samo replicirao tipične bubnjeve. Za bolju mogućnost igranja, Logitech Wireless Drum kontroler koristi dizajn redukovanih obruča koji omogućava lakše postizanje poena, a time je i izbegnuto slučajno nepotrebno udaranje obruča. Igračima je omogućeno da daju sve od sebe, pedala za bas bubanj je izrađena od nerđajućeg čelika i podesivih federa, što omogućava dobar osećaj tokom sviranja, kao i dugotrajnost.
Uz dve AA baterije omogućeno je do 50 sati nesmetanog igranja, tako da je uz pomoć Wireless Drum kontrolera moguće odsvirati koncert hitova sa bisom.

Logitech Wireless Drum kontroler se brzo namešta i rasklapa. Sa sviranjem je moguće početi par minuta posle otvaranja kutije, a kada se šou završi sve se lako skloni.
Guitar kontroler i Drum kontroler su licencirani za Wii tako da je podešavanje jednostavno. Wii Remote™ se stavi u kontroler i oba proizvoda koriste analognu palicu za navigaciju kroz menije.

Logitech Wireless Guitar kontroler za Wii i Logitech Wireless Drum Controller za Wii se očekuju u Evropi i SAD u oktobru po maloprodajnoj ceni od €199 po kontroleru.
Logitech Wireless Guitar kontroler za Xbox 360 i Logitech Wireless Drum kontroler za Xbox 360 se očekuju u Evropi u oktobru uz maloprodajnu cenu od €199 po kontroleru.
 
 
 
Za Vašu pažnju
 
64. Međunarodni beogradski sajm knjiga
Beogradski sajam knjiga, 64. po redu, uz učešće oko 500 izlagača, održan je od 20. do 27. oktobra na Beogradskom sajmu, pod sloganom „Pismo=Glava“. ...
 

NAGRADNA IGRA

Sve što treba da uradite je da nam pošaljete mail na: redakcija@kudazavikend.com Najbržih dvoje dobijaju po DVE ulaznice. U mailu navesti: Ime, Prezime, mesto i broj telef...

SRODNE TEME

Igrica inspirisana Bitlsima

Bivši članovi Bitlsa Pol Makartni i Ringo Star prvi put su se zajedno pojavili javno na bini, posle niza godina, na premije...

Prva nekancerogena e-cigareta

Mladi inovatori Didije Vilijam i Mehdi Saidi razvili su prvu potpuno nekancerogenu elektronsku e-cigaretu Smoke-it koja se ko...

Google prevodilac u telefonima

Google je uveo novu funkciju za svoj operativni sistem Android 1.6 koja omogućava snimanje teksta pomoću fotoaparata....