Početna » Fun » Hi-tech »

Samsung Galaxy

 
Samsung Galaxy
Hi-tech | dodato 21.08.2009.
Detalji

Svako ko je dosad koristio mobilne sa ekranima osetljivim na dodir biće oduševljen brzinom, kao i preciznošću kojom i7500 radi, a korisnicima kome će ovaj telefon biti „vatreno krštenje” brzo će se navići da prstima kucaju po ekranu.

 
 

Android platforma je vrlo brza i jednostavna za korišćenje, a ovaj Samsungov model takođe poseduje podršku za sve Google servise.

Sa prednje strane telefona se nalazi šest tastera, koji služe za kontrolu i pozivanje, kao i jedan veliki taster za navigaciju.
Kao i većina touch-screen telefona i i7500 se može staviti među „krupnije”, ali to nikako ne znači da ne leži dobro u ruci. Sa prednje strane telefona se nalazi šest tastera, koji služe za kontrolu i pozivanje, kao i jedan veliki taster za navigaciju. Sa strane su tasteri za fotografisanje (pritiskom automatski pokrećete fotoaparat), taster za zaključavanje, kao i tasteri za regulaciju jačine zvuka. Priključci koje poseduje su onaj za USB, istovetan kao i onaj za punjač za bateriju, kao i standardni 3,5 mm audio ulaz za slušalice.

Svako ko je dosad koristio mobilne sa ekranima osetljivim na dodir biće oduševljen brzinom, kao i preciznošću kojom i7500 radi, a korisnicima kome će ovaj telefon biti „vatreno krštenje” brzo će se navići da prstima kucaju po ekranu. Android platforma je vrlo brza i jednostavna za korišćenje, a ovaj Samsungov model takođe poseduje podršku za sve Google servise, tako da možete da automatski sinhronizujete kalendar, kao i da dobijate obaveštenja o prispelim mejlovima.

Kamera na ovom telefonu je kvalitetna, pravi fotografije u kratkom roku, a i video snimci su zadovoljavajući. Veza s internetom može se ostvariti putem standardnog GPRS-a ili preko Wi-Fi, koji radi odlično, ali ako ga preterano koristite, baterija će se brže prazniti. (24 sata)
 
 
 
Za Vašu pažnju
 
Osama - Kasaba u Njujorku
Živopisna i ekspresivna priča o odrastanju, prijateljstvu, ljubavi i ratu u formi romana......
 

NAGRADNA IGRA

Sve što treba da uradite je da nam pošaljete mail na: redakcija@kudazavikend.com Najbržih dvoje dobijaju po DVE ulaznice. U mailu navesti: Ime, Prezime, mesto i broj telef...

SRODNE TEME

Detalji i fotografije novog iPhonea 5

Novi iPhone bi trebalo da ima Dual-Core A5 čip, Full HD kameru od osam mega piksela i biće 30 odsto tanji i 18 odsto lakši...

Google tajno najavio novi Android?

Još od verzije 2.3, Google je koristio sat kao pokazatelj da je nova verzija Androida na putu, pa su tako satovi na fotograf...

Čip koji upravlja stvarima

Istraživač Džon Spratli sa Univerziteta u Birmingemu tvrdi da je proizveo „telepatski” čip kojim se snagom misli mogu...