Početna » Fun » Hi-tech »

Logitech postolja za iPod

 
Logitech postolja za iPod
Hi-tech | dodato 17.08.2009.
Detalji

Logitech Portable Speaker S125i je idealno postolje sa zvučnicima za one koji su tek nabavili svoj prvi iPod i žele da slušaju muziku u raznim situacjama.

 
 

Ako želite da vaše iPod® postolje deljenje muzike s porodicom i prijateljima čini zabavnim i lakim, onda Logitech ima rešenje za vas.

Rechargeable Speaker S315i koristi i posebne drajvere punog raspona radi precizne reprodukcije najviših i najdubljih tonova vaših omiljenih melodija.
Novi modeli postolja sa zvučnicima Logitech® Rechargeable Speaker S315i i Logitech® Portable Speaker S125i. Zahvaljujući izuzetno dugom trajanju baterija, Rechargeable Speaker S315i pruža do 20 sati uživanja u muzici, dok Portable Speaker S125i olakšava slušanje muzike u spavaćoj sobi, kuhinji, dnevnoj sobi, pa čak i u dvorištu.

“Milioni ljudi su se zaljubili u iPod, ali žele da imaju i postolje sa zvučnicima kako bi muziku mogli da slušaju i bez malenih slušalica”, rekao je Mark Schneider, potpredsednik i generalni direktor Logitechovog audio odeljenja. “Logitechova najnovija iPod postolja sa zvučnicima podstiču uživanje kod kuće, na poslu ili gde god da slušate muziku. Pomoću Logitechovih novih zvučnika svaki ton ćete čuti jasno i glasno.”

Pošto nećete uvek imati vremena da kod kuće napunite bateriju iPoda, a nezgodno je da nosite punjač dok "zujite" gradom, tu je Logitech Rechargeable Speaker S315i da vam pruži ceo dan (ili noć) muzike, uz samo jedno punjenje, odnosno do 20 sati radi (u režimu štednje). Pored toga, za razliku od drugih iPod postolja sa zvučnicima, Rechargeable Speaker S315i može i da pušta muziku i dopunjava bateriju iPoda, dok je uključen u struju.

Ali Logitech se nije zaustavio na izuzetnom trajanju baterija. Rechargeable Speaker S315i koristi i posebne drajvere punog raspona radi precizne reprodukcije najviših i najdubljih tonova vaših omiljenih melodija. Tanak dizajn (manje od 5 cm debljine) i izdržljiva metalna rešetka čine S315i spremnim za tumbanje u vašem koferu, rancu ili kolima.

A kada poželite da napunite bateriju iPoda ili iPhonea® samo stavite uređaj u Rechargeable Speaker S315i. Zvučnici S315i rade sa iPhoneom i bilo kojim iPodom sa univerzalnim Apple konektorom za postolja (Universal Dock Connector).

Logitech Portable Speaker S125i je idealno postolje sa zvučnicima za one koji su tek nabavili svoj prvi iPod i žele da slušaju muziku u raznim situacjama. Ovo postolje će im pružiti dodatno uživanje u niskim tonovima. S125i možete koristiti za puštanje muzike i punjenje bilo kog iPoda sa univerzalnim Apple konektorom, dok preko 3,5 mm džeka na njega možete povezati i bilo koji drugi tip multimedijskog plejera. A kad pritisnete taster Bass Boost, osetićete pun ritam omiljene muzike.

Sa manje od 500 grama, prenosivi i kompaktni Portable Speaker S125i možete napajati iz utičnice ili preko 4 AA baterije (ne dolaze u paketu), kada pruža do 10 sati rada. To vam omogućava da se po domu, pa i van njega, krećete uz muzičku pratnju.
Rechargeable Speaker S315i i Portable Speaker 125i imaju standardni 3,5 mm džek tako da na njih možete povezati bilo koji prenosivi muzički plejer, pa čak i vaš računar ili CD plejer.

Logitech Rechargeable Speaker S315i i Logitech Portable Speaker S125i bi trebalo da se pojave u SAD i Evropi tokom avgusta, po preporučenoj maloprodajnoj ceni od 99, odnosno 69 evra, respektivno.

Logitech je svetski lider na tržištu periferija i bežičnih uređaja, i vodeći inovator u oblasti upravljanja računarima, internet komunikaciji, digitalnoj muzici, kućnoj zabavi i gejmingu. Osnovana 1981, Logitech International je švajcarska kompanija čije se akcije nalaze na SIX Swiss Exchange (LOGN) i Nasdaq Global Select Market (LOGI) berzama.
 
 
 
Za Vašu pažnju
 
ARZAMAS
„Arzamas je roman o sreći i smrti koje se sudaraju kroz svakodnevni život majke koja odlazi i ćerke koja ostaje...
 

NAGRADNA IGRA

Sve što treba da uradite je da nam pošaljete mail na: redakcija@kudazavikend.com Najbržih dvoje dobijaju po DVE ulaznice. U mailu navesti: Ime, Prezime, mesto i broj telef...

SRODNE TEME

Nimbuzz

Nimbuzz Mobile je sveobuhvatna aplikcija za operativni sistem Symbian koja donosi mogućnosti pozivanja, chatovanja, slanja i...

Beograd je dobio svoj FENOMEN!

U srcu Beograda, u Hadži Prodanovoj ulici broj 16 i zvanično je počeo sa radom FENOMEN....

Nova konzola PSP2

Moćna kao i PlayStation 3, nova PSP2 konzola imaće ekran visoke rezolucije (HD), a puštanje u prodaju očekuje se krajem g...