Početna » Fun » Hi-tech »

Samsung: JET telefon

 
Samsung: JET telefon
Hi-tech | dodato 16.06.2009.
Detalji

Ovaj pretraživač omogućuje korisnicima istovremeno otvaranje i 5 internet stranica kao i memorisanje omiljenih sajtova kao widgeta na radnoj površini telefona.

 
 

Samsung Electronics Co., Ltd. je predstavio najnoviju inovaciju u oblasti mobilnih telefona, Samsung Jet, nizom simultanih globalnih promocija u Londonu, Dubaiju i Singapuru.

Samsung Jet donosi svetske premijere i u tehnologijama izrade displeja i brzini izvršenja komandi
Samsung Jet objedinjuje napredne funkcije smart telefona i lakoću korišćenja konvencionalnih mobilnih telefona.
Samsung Jet nije samo još jedan full touch mobilni telefon; on donosi potpuno nov koncept mobilnih telefona današnjim korisnicima. Budući “pametniji od smart telefona”, Samsung Jet podržava najnovije smartphone opcije koje uključuju menadžment više istovrmeenih aplikacija i Microsoft Exchange ActiveSync, donoseći intuitivnu navigaciju kroz opcije menija smeštene u elegantno i kompaktno kućište.
Samsung Jet donosi svetske premijere i u tehnologijama izrade displeja i brzini izvršenja komandi. Njegov 16M WVGA AMOLED ekran od 3.1” nudi najrealističnije full-touch mobilno iskustvo sa najviše boja, WVGA AMOLED ekran omogućuje rezoluciju četiri puta veću nego kod WQVGA ekrana. Processor od 800MHz donosi brzinu i performance od koji zastaje dah, svrstavajući Jet u najbrže full-touch telefone današnjeg tržišta.
Sjajni ekran koji privlači pažnju upotpunjen Samsungovim najnovijim TouchWiz 2.0 korisničkim interfejsom nudi neprevaziđeno iskustvo i kroz ikonice za nove opcije, poput posebnog sistema za detekciju pokreta, pametnog otključavanja, ekrana sa podesivim widget-ima, koji su savršeni za upravljanje privatnim i poslovnim obaveza..
Samsungov Dolfin Internet pretraživač osmišljen je tako da se korisnicima omogući lako i brzo surfovanje internetom i poseta popularnim web sajtovima, posebno socijalnim mrežama. Ovaj pretraživač omogućuje korisnicima istovremeno otvaranje i 5 internet stranica kao i memorisanje omiljenih sajtova kao widgeta na radnoj površini telefona. Ugrađeni blokator reklama, opcija višestrukog skidanja fajlova sa interneta i opcija skidanja podloga kao i višestruka linija za adrese, dodatno unapređuju iskustvo koje pruža Dolfinov jedinstveni zoom jednim prstom, koji omogućuje korisniku zumiranje prikaza internet starnica koristeći samo jednu ruku.
JK Shin, Izvršni potpredsednik i direktor odeljenja Mobilnih Komunikacija u Samsung Electronics-u objašnjava: “Samsung Jet nudi jedinstveno mobilno iskustvo i u tome nema konkurenciju. On je rezultat dugotrajnog liderstva na polju tehnologije i potrage za savršenim dizajnom. Naš cilj je omogućiti vrhunsko zadovoljstvo našim korisnicima i verujem da je upravo Samsung Jet odgovor njihovim zahtevima za smart telefonom koji ima jednostavan korisnički interfejs. Ovaj proizvod savršeno oslikava našu orijentaciju ka potrošačima.”
Za razliku od drugih smart telefona koji, za račun izgleda, žrtvuju pojedine opcije, Samsung Jet ima u super tankom kućištu i neverovatnog okvira nudi sve. Samsung Jet koristi i čitav niz multimedijskih mogućnosti uključujući kameru od 5 mega piksela, ugrađeni GPS, DNSe i SRS Sound Effect tehnologiju za superiorni kvalitet zvuka, DivX i XviD video podršku za neometano skidanje i reprodukciju video fajlova sa interneta.
Samsung Jet promovisan je danas na “Samsung Mobile UNPACKED” događajima u Londonu, Dubaiju i Singapuru. Objedinjujući poslednju reč tehnologije i zabave, ovi događaji će omogućiti uzbudčjivo i direktno iskustvo sa novim telefonom. Ovaj događaj označiće i kulminaciju globalne kampanje, kada će po jedan sretni dobitnik iz svake od zemalja otpakovati svoj Samsung Jet po prvi put.
 
 
 
 

NAGRADNA IGRA

Sve što treba da uradite je da nam pošaljete mail na: redakcija@kudazavikend.com Najbržih dvoje dobijaju po DVE ulaznice. U mailu navesti: Ime, Prezime, mesto i broj telef...

SRODNE TEME

Sijalice budućnosti

Sijalice sa užarenim vlaknom uskoro bi mogle postati prošlost, a njihovo mesto bi mogle zauzeti organske svetleće diode....

Vektor i Faktor predstavljaju samit 2

Nastavak redovnog programa prikazivanja aktuelne kompjuterske i video produkcije iz zemlje i sveta. ...

Opel prosiruje solarne krovne elektrane

Opel proširuje svoju inicijativu promovisanja obnovljivih izvora energije gradeći solarne minielektrane na krovu svojih fab...