Početna » Fun » Hi-tech »

Stiže Sonijeva konzola za poneti

 
Detalji

Sve navedeno procurilo je na YouTube u obliku prezentacije, a nedugo nakon objave sporni video je uklonjen.

 
 

Kao i u mnogo slučajeva ranije, na internet su procurile specifikacije proizvoda koji bi uskoro trebalo da se pojavi na tržištu.

Što se povezivosti tiče, PSP Go će koristiti Bluetooth i WiFi.
Ovoga puta reč je o novoj generaciji Sonijeve prenosne konzole za igrice.
Juče je u kongresnom centru u Los Anđelesu počeo sajam E3, godišnje događanje na kojem predstavnici industrije predstavljaju svoje novitete. Dan pre njegovog početka na internet su procurile informacije o uređaju PSP Go.
Za razliku od trenutnog modela PSP 3000 koji je imao ekran veličine 4,3 inča, novi PSP Go ima nešto manji ekran dijagonale 3,8 inča, a to je dovelo do ukupnog smanjivanja ove konzol,e ali i njene težine koja je sada manja za čak 43 posto.
Isto tako, za razliku od svih prethodnih modela, PSP Go neće imati UMD pogon, nego isključivo flash prostor za podatke koji će korisnici standardno dobiti, a iznosi 16 GB. Podtakovni prostor moći će da se proširi preko porta za karticu Memory Stick Micro.
Što se povezivosti tiče, PSP Go će koristiti Bluetooth i WiFi.
Sve navedeno procurilo je na YouTube u obliku prezentacije, a nedugo nakon objave sporni video je uklonjen.
Bilo kako bilo, službena objava nove konzole očekuje se tokom konferencije E3, a svoj primerak moći ćete da ugrabite ove jeseni. (Blic)
 
 
 
Za Vašu pažnju
 
Korešpodencija
Korešpodencija - je rađena prema tekstu Borislava Pekića, čiju dramatizaciju je radio Borislav Mihajlović Mihiz, a sve to u režiji Gorčina Stojanovića koji je u Zvezdara teatru prvi put režirao pre 20 godina....
 

NAGRADNA IGRA

Sve što treba da uradite je da nam pošaljete mail na: redakcija@kudazavikend.com Najbržih dvoje dobijaju po DVE ulaznice. U mailu navesti: Ime, Prezime, mesto i broj telef...

SRODNE TEME

Logitech V450 Nano bežični laserski miš

Svi oni koji često koriste PC prenosni računar ili MacBook od sada će, uz pomoć Logitech V450 Nano bežičnog laserskog m...

Zastrašujući roboti

Grupa japanskih naučnika je predstavila dva nova robota koja predstavljaju petogodišnje dete i bebu....

Surfovanje po netu u busevima

Vlasti Madrida dale su "zeleno svetlo" projektu uvođenja besplatnog WiFi Interneta u svim gradskim autobusima....