Početna » Fun » Hi-tech »

HP Care Pack

 
HP Care Pack
Hi-tech | dodato 26.03.2009.
Detalji

Post Warranty Service omogućava produženje trenutno važeće garancije sa Care Pack-om za još godinu dana.

 
 

HP svojim korisnicima prenosivih, stonih i džepnih računara i monitora, kako poslovnim, tako i fizičkim licima, pruža paket podrške, HP Care Pack.

Ova garancija počinje da važi od onog dana kada osnovna garancija prestane da važi.
HP Care Pack je usluga koja obezbeđuje produženje trajanja osnovne garancije, i pruža različite opcije servisnih usluga. Prilikom kupovine nekog od HP računara ili monitora, svaki korisnik dobije garanciju u trajanju od jedne do tri godine, u zavisnosti od modela. Tokom trajanja garancije, u bilo kom momentu, korisnik može da produži garanciju na do 6 godina kupovinom HP Care Pack-a za svoj uređaj.

Ova garancija počinje da važi od onog dana kada osnovna garancija prestane da važi. Veoma je važno da kada korisnik kupi HP Care Pack, u bilo kom prodajnom objektu u kom se prodaju HP računari, svoj Care Pack i registruje. Produžena garancija će važiti samo ako je registrovana na zvaničnom HP internet sajtu www.itrc.hp.com

Korisnicima u Srbiji je na raspolaganju nekoliko opcija HP Care Pack-a:

* Return to HP, odnosno Return to Depot, je najčešća varijanta na našem tržištu, koja podrazumeva da korisnik sam odnese svoj uređaj u servis na popravku.
* Pick-Up & Return, takođe uobičajena varijanta, koja podrazumeva da po prijavi kvara, kurir dođe kod korisnika i odnese uređaj u servis. Nakon što serviseri poprave uređaj, kurir ga vraća korisniku.
* Next Business Day (NBD) Onsite je opcija koja podrazumeva da serviser dođe kod korisnika i proveri da li može na licu mesta da otkloni kvar; ako ne može, on odnosi uređaj u servis i tamo ga popravi, a zatim vraća korisniku.
* Travel NBD Onsite, odnosno Global Next Day Onsite, omogućava korisnicima servisiranje uređaja i van zemlje u kojoj je uređaj kupljen.
* Data Media Retention (DMR) omogućava korisniku da zadrži hard disk i ako je pokvaren, i da dobije novi. Ovo je posebno značajno za korisnike koji rade u nekoj Vladinoj instituciji ili sličnim ustanovama, gde je poverljivost podataka izuzetno vazna.
* Post Warranty Service omogućava produženje trenutno važeće garancije sa Care Pack-om za još godinu dana.

Podrška koju HP-ovi stručnjaci pružaju svojim korisnicima omogućava povećanje vremena rada, produktivnost i povratak investiranog novca kroz servisnu podršku, kao i prednost u servisiranju.

Cene najzastupljenijih opcija HP Care Pack-a kod nas kreću se, u zavisnosti od vrste modela i vrste usluge, od 30 do 100 evra1.
 
 
 
Za Vašu pažnju
 
Etno selo Babina Reka
Etno selo Babina Reka se nalazi u lazarevačkoj opštini u sklopu sela Trbušnica......
 

NAGRADNA IGRA

Sve što treba da uradite je da nam pošaljete mail na: redakcija@kudazavikend.com Najbržih dvoje dobijaju po DVE ulaznice. U mailu navesti: Ime, Prezime, mesto i broj telef...

SRODNE TEME

Softver koji "hladi" Sony Vaio

Japanski elektronski gigant "Soni" (Sony) zatražio je od vlasnika prenosivih računara Vaio....

Microsoft predstavio tablet Surface

Glasine su bile tačne, Microsoft je predstavio svoj tablet pod nazivom Surface....

Računar ima 40 odsto domaćinstava

Prema podacima Republičkog zavoda za statistiku 40,8 odsto domaćinstava, 33,2 odsto koristi internet priključak, a broj ko...