Početna » Fun » Hi-tech »

Verbatim HD Video SDHC flash kartice

 
Detalji

HD Video SDHC se može još koristiti i kod kamera novijih generacija sa refleksnim ogledalom koje mogu snimati u HD kvalitetu, poput modela Nikon D90 i Canon EOS 5D Mark II.

 
 

Kartica od 4 GB prima zapis od 90 minuta srednje rezolucije, dok SD kartica od 8 GB skladišti 180 minuta srednje, odnosno sat vremena najviše rezolucije.

Upravo ove kartice, kapaciteta 4GB i 8 GB sada su dostupne u maloprodaji.
Verbatim je razvio dve HD Video SDHC flash kartice impresivnih performansi kakve su izuzetno brz transfer podataka I mogućnost snimanja u HD kvalitetu.
Upravo ove kartice, kapaciteta 4GB i 8 GB sada su dostupne u maloprodaji.
Nove HD Video SDHC flash kartice kompanije Verbatim su posebno pogodne za korišćenje u kamkorderima, ali osim toga korisnicima digitalnih fotoaparata garantuju vrhunski kvalitet njihovih fotografija. Kartice imaju najvišu brzinu zapisa klase 6, koja omogućava zapis od 9MB/s (66x) i čitanje od 20MB/s (133x). Kartica od 4 GB prima zapis od 90 minuta srednje rezolucije, dok SD kartica od 8 GB skladišti 180 minuta srednje, odnosno sat vremena najviše rezolucije. HD Video SDHC se može još koristiti i kod kamera novijih generacija sa refleksnim ogledalom koje mogu snimati u HD kvalitetu, poput modela Nikon D90 i Canon EOS 5D Mark II.
"U današnje vreme čak i amateri koriste profesionalnu opremu i rešenja za skladištenje podataka. Upravo za ove korisnike, naš Verbatim HD Video SDHC nudi state-of-the-art tehnologiju, brzog transfera podataka i velikog kapaciteta, tako da filmovi sa rođendana, venčanja ili godišnjih odmora ostaju divno iskustvo u mnogim godinama koje dolaze," rekao je Hans Christoph Kaiser, Business Development Menadžer Verbatimove USB Memory divizije EUMEA.

 
 
 
Za Vašu pažnju
 
Etno selo Babina Reka
Etno selo Babina Reka se nalazi u lazarevačkoj opštini u sklopu sela Trbušnica......
 

NAGRADNA IGRA

Sve što treba da uradite je da nam pošaljete mail na: redakcija@kudazavikend.com Najbržih dvoje dobijaju po DVE ulaznice. U mailu navesti: Ime, Prezime, mesto i broj telef...

SRODNE TEME

I-DOG, zvučnik koji laje

Ugrađeni zvučnici ovog gedžeta reprodukovaće svaku muziku, a dodatna opcija je i mogućnost da I-DOG zapleše sa vama u r...

Smanjivanje emisije ugljen dioksida

Kompanija Cisco je objavila svoj plan da u naredne četiri godine smanji emisiju ugljen dioksida za 25 odsto. ...

Samsung Galaxy

Android platforma je vrlo brza i jednostavna za korišćenje, a ovaj Samsungov model takođe poseduje podršku za sve Google ...