Početna » Fun » Hi-tech »

Nova Cisco resenja za data centre

 
Detalji

“Nexus tehnologija podržava našu Cisco Data Centre 3.0 viziju kako bi pomogla korisnicima da odgovore na zahteve poslovnih promena obezbeđujući podršku za virtualizaciju direktno u infrastrukturi data centra”.

 
 

Sa Nexus platformom IT organizacije mogu iskoristiti objedinjene strukture i prilagoditi ih promenama arhitekture kao što je virtualizacija, Web 2.0 aplikacije i cloud computing.

Ove nove tehnologije su u osnovi Cisco Data Center 3.0 vizije da omoguće unified fabric i unified computing.
Na konferenciji Cisco Networkers održanoj prošle nedelje u Barseloni, Cisco® je predstavio dodatke Cisco Nexus™ Family of switches i poboljšanja proizvodima Cisco Catalyst kako bi odgovorio na potrebe korisnika da transformišu data centre u virtualizovano okruženje. Cisco je predstavio Cisco Nexus 7018, Cisco Nexus 5010, i Cisco Nexus 2000 Series Fabric Extenders, dodajući ih porodici Nexus svičeva specijalno dizajniranih za stroge zahteve sledeće generacije data centara. Sa Nexus platformom IT organizacije mogu iskoristiti objedinjene strukture i prilagoditi ih promenama arhitekture kao što je virtualizacija, Web 2.0 aplikacije i cloud computing. Ove nove tehnologije su u osnovi Cisco Data Center 3.0 vizije da omoguće unified fabric i unified computing.

Novi Nexus proizvodi i Catalyst 6500 poboljšanja sadrže:

• Novi Cisco Nexus 7018- The new Cisco Nexus 7018 pridružuje se Seriji Nexus 7000 koji obezbeđuju do 90 odsto uštede energije.

• Novi Cisco Nexus 5010- new Cisco Nexus 5010 - dizajniran za konsolidaciju data centara i zaštitu investicija, pomaže korisnicima da pređu na objedinjenu strukturu svojim tempom, izlazeći u susret postojećim potrebama korisnika za operativnim kontinuitetom, fleksibilnim prenosom i skalabilnošću.

• Novi Cisco Nexus serije 2000 - new Cisco Nexus 2000 Series Fabric Extender pomaže IT menadžerima da izađu na kraj sa dva ključna faktora data centara: povećanjem broja servera i povećanjem zahteva za opsegom svakog servera.

• Cisco Catalyst 6500 unapređenja omogućavaju korisnicima da koriste Catalyst 6500 kao čvor virtualizovanih servisa na Nexus platformi kako bi na isplativ način obezbedili i ubrzali aplikacije.

• Cisco servisi- Cisco Services su proširili svoje ponude servisa kao bi podržali nove dodatke porodici Cisco Nexus, sa ciljem pomaganja korisnicima da shvate puni potencijal arhitekture sledeće generacije.

“Danas arhitektonski zaokret u data centrima označava prelazak IT tržišta koji će doneti prednosti virtualizacije na potpuno novi nivo“, rekao je Ed Bugnion, direktor za tehnologiju u jedinici za pristup serverima i poslovnu virtualizaciju kompanije Cisco. “Nexus tehnologija podržava našu Cisco Data Centre 3.0 viziju kako bi pomogla korisnicima da odgovore na zahteve poslovnih promena obezbeđujući podršku za virtualizaciju direktno u infrastrukturi data centra”.
Pogledaj i:

cisco

 
 
 
Za Vašu pažnju
 
Etno selo Babina Reka
Etno selo Babina Reka se nalazi u lazarevačkoj opštini u sklopu sela Trbušnica......
 

NAGRADNA IGRA

Sve što treba da uradite je da nam pošaljete mail na: redakcija@kudazavikend.com Najbržih dvoje dobijaju po DVE ulaznice. U mailu navesti: Ime, Prezime, mesto i broj telef...

SRODNE TEME

Cisco na trećem mestu najpoželjnijih

Od ukupnog broja ispitanika zaposlenih u kompaniji Cisco u zemljama Evrope, 99% je odgovorilo da su „ljudi pravično plać...

Nova Cisco resenja za data centre

Na konferenciji Cisco Networkers održanoj prošle nedelje u Barseloni, Cisco® je predstavio dodatke Cisco Nexus™ Family ...

Telekom Srbija i Cisco

Na konferenciji za novinare (8. maja u Beogradu), Telekom Srbija i Cisco Srbija su najavili da će Telekom Srbija instalirati...