Početna » Fun » Hi-tech »

Atek Logio - čuvar vaših tajni

 
Detalji

Kompanija Atek nudi rešenje - Logio Secure Password Organizer je uređaja koji može da uskladišti sve vaše lozinke i sigurnosno ih obezbedi.

 
 

Registrovanje na te sajtove zahteva i kreiranje korisničkih imena i lozinki koje obično sadrže između četiri i devet karaktera.

Krstareći Internetom verovatno često nailazite na sajtove koji vam traže registraciju kako biste mogli da pristupite njihovom sadržaju.
Krstareći Internetom verovatno često nailazite na sajtove koji vam traže registraciju kako biste mogli da pristupite njihovom sadržaju. Registrovanje na te sajtove zahteva i kreiranje korisničkih imena i lozinki koje obično sadrže između četiri i devet karaktera.

Ali sigurnosne lozinke, kao što su kodovi bankomata ili autorizacioni kodovi, brojevi osiguranja i slično, koristite i u „stvarnom životu”, a najveći problem je uvek kako zapamtiti te silne cifre i slova?

Kompanija Atek nudi rešenje - Logio Secure Password Organizer je uređaja koji može da uskladišti sve vaše lozinke i sigurnosno ih obezbedi.

Logio izgleda prilično jednostavno, ali je zapravo jako komplikovan za korišćenje, što dokazuje i 60 stranica uputstva za upotrebu!

Uređaj poseduje dovoljno procesorske snage i memorije za enkripciju oko 200 brojeva za tri različita identiteta, a generisaće proizvoljne lozinke za čuvanje svakog podatka koji ubacite.

Srećom, vi nećete morati da pamtite i te lozinke već će se pristup podacima aktivirati kada ukucate glavnu lozinku veličine osam do šesnaest karaktera.

Treba napomenuti da je uređaj lomljiv, pa se ne preporučuje stavljanje u džepove. Naravno, ukoliko ga izgubite dolazite u situaciju da neko otkrije vaše bitne podatke, a hakeri su pravi stručnjaci u tome.

Cena Atek Logio čuvara lozinki košta 30 američkih dolara, a uz njega dobijate bateriju, uputstvo i privezak, tako da uređaj možete nositi i oko vrata. (Mondo)Pogledaj i:

atek logio

 
 
 
Za Vašu pažnju
 
Etno selo Babina Reka
Etno selo Babina Reka se nalazi u lazarevačkoj opštini u sklopu sela Trbušnica......
 

NAGRADNA IGRA

Sve što treba da uradite je da nam pošaljete mail na: redakcija@kudazavikend.com Najbržih dvoje dobijaju po DVE ulaznice. U mailu navesti: Ime, Prezime, mesto i broj telef...

SRODNE TEME

Atek Logio - čuvar vaših tajni

Ali sigurnosne lozinke, kao što su kodovi bankomata ili autorizacioni kodovi, brojevi osiguranja i slično, koristite i u ...