Početna » Fun » Hi-tech »

Verbatim uspeo da upakuje još više

 
Detalji

Mini Swivel USB ima brzine čitanja i zapisa od 11MB/sec i 8MB/sec.

 
 

Imajući u vidu da su kapaciteti ovih uređaja jednaki kapacitetu od 45 CD-ova, idealni su za sve korisnike koji putuju i imaju potrebe da nose velike količine podataka sa njima.

USB Executive i USB Mini Swivel su dostupni u radnjama sada, sa cenama od 7.314 dinara za Executive i 6.628 dinara za Mini Swivel model.
Verbatim je proširio svoj portfolio USB Store 'n' Go uređaja, dodavši još dva USB memorijska modula, svaki kapaciteta 32GB – USB Executive model sa fenomenalnim brzinama čitanja i zapisa za profesionalne korisnike i USB Mini Swivel sa rotirajućim poklopcem. Imajući u vidu da su kapaciteti ovih uređaja jednaki kapacitetu od 45 CD-ova, idealni su za sve korisnike koji putuju i imaju potrebe da nose velike količine podataka sa njima. USB Executive i USB Mini Swivel su dostupni u radnjama sada, sa cenama od 7.314 dinara za Executive i 6.628 dinara za Mini Swivel model.

Store 'n' Go Executive USB uredjaj je optimizovan za maksimalne performanse i nudi brzine čitanja i zapisa do 200x (30MB/sec) i 80x (12MB/sec). Stilizovan, srebrni dizajn uredjaja sa gumenim zaštitnim omotačem izgleda perfektno uz svaki model računara ili notebooka. Mini Swivel USB ima brzine čitanja i zapisa od 11MB/sec i 8MB/sec.

I dok USB Executive ima svoj prednji deo sa mogućnošću uvlačenja, a Mini Swivel zaštiti rotirajući poklopac, oba uređaja imaju već instaliran softver za enkripciju i zaštitu podataka koji štiti da Vaši podaci ne padnu u pogrešne ruke. Plavo LED svetlo pokazuje kada je transfer podataka u toku sa ili na uređaj. Kao i za sve svoje uređaje, Verbatim nudi svim svojim korisnicima besplatnu telefonsku podršku za nove USB drajvove.Pogledaj i:

verbatim

,

usb

 
 
 
Za Vašu pažnju
 
Crna kutija
Koliko poznajemo one najbliže sa kojima i pored kojih živimo? Šta je istina, a šta tajna?...
 

NAGRADNA IGRA

Sve što treba da uradite je da nam pošaljete mail na: redakcija@kudazavikend.com Najbržih dvoje dobijaju po DVE ulaznice. U mailu navesti: Ime, Prezime, mesto i broj telef...

SRODNE TEME

Šta pokloniti za Dan zaljubljenih dečku

Za one momke i muževe koji spadaju u Hi-Tech kategoriju, sigurno najlepši poklon, osmeh i rekaciju možete izmamiti nekim I...

Verbatim uspeo da upakuje još više

Verbatim je proširio svoj portfolio USB Store 'n' Go uređaja, dodavši još dva USB memorijska modula, svaki kapaciteta 32G...