Početna » Fun » Hi-tech »

Razgovarajte i bez kredita

 
Razgovarajte i bez kredita
Hi-tech | dodato 29.01.2009.
Detalji

Tada ponovo može da aktivira ovu uslugu slanjem nove poruke. Ukoliko korisnik ne iskoristi aktiviranu uslugu, ona mu neće biti naplaćena.

 
 

Telenorovi pripejd korisnici više ne mogu da ostanu bez kredita zahvaljujući usluzi „SOS kredit“.

Telenor je jedini mobilni operator u Srbiji koji pruža mogućnost da se i u minusu razgovara.
Telenorovi pripejd korisnici više ne mogu da ostanu bez kredita zahvaljujući usluzi „SOS kredit“. Telenor je jedini mobilni operator u Srbiji koji pruža mogućnost da se i u minusu razgovara.

Pored besplatnih poziva hitnim službama, kao što su hitna pomoć, policija i vatrogasci, ova usluga doprinosi tome da se Telenorovi korisnici osećaju sigurnije. Telenorov SOS kredit može se koristiti za razgovore, slanje SMS i MMS poruka, i GPRS usluge.

U situaciji kada na računu imaju 13 ili manje dinara, korisnici Telenorove mreže mogu da uđu u minus do 40 dinara. Ova usluga se aktivira slanjem poruke na 1717 ili pozivanjem broja 9863, a kredit se može koristiti narednih pet dana.

Pošto iskoristi SOS kredit i dopuni račun, korisniku će biti obračunata fiksna nadoknada u iznosu od četiri dinara, kao i potrošeni kredit. Tada ponovo može da aktivira ovu uslugu slanjem nove poruke. Ukoliko korisnik ne iskoristi aktiviranu uslugu, ona mu neće biti naplaćena.

Bonuse i promocije u vidu besplatnog saobraćaja korisnici privremeno ne mogu da koriste dok na svom broju imaju aktiviranu uslugu SOS kredit.Pogledaj i:

kredit

 
 
 
Za Vašu pažnju
 
Etno selo Babina Reka
Etno selo Babina Reka se nalazi u lazarevačkoj opštini u sklopu sela Trbušnica......
 

NAGRADNA IGRA

Sve što treba da uradite je da nam pošaljete mail na: redakcija@kudazavikend.com Najbržih dvoje dobijaju po DVE ulaznice. U mailu navesti: Ime, Prezime, mesto i broj telef...

SRODNE TEME

Razgovarajte i bez kredita

Pored besplatnih poziva hitnim službama, kao što su hitna pomoć, policija i vatrogasci, ova usluga doprinosi tome da se Te...